Skumfidus eksperimentet

Vinterferie og andre illusioner

Jeg tog to dage fri i denne uge for at kunne holde mini-vinterferie med hele familien. Det skulle være et par hyggelige dage, hvor vi alle havde tid og overskud til sjov og leg. Små kreaprojekter, dukkeleg, tumleri og fjol. Rare måltider og gode snakke.

Gæt igen.

Lillesøster har brugt hele uge 7 på at råbe, skrigegræde og råbe noget mere hver eneste gang, hun ikke har haft opmærksomheden 100% på sig. Eller hvis bamsen drillede. Eller legetøjsbilen kørte på en forkert måde. Eller maden blev serveret 1 sekund for sent. Derudover har hun været 4 gange så længe som normalt om at falde i søvn om aftenen og har bøvlet rundt.

Det er ikke hyggeligt.

Det er heller ikke hyggeligt med en stor pige, der har haft temper tantrums, så man skulle tro hun stadig var i sin groveste three-nager fase.

Fredag delte vi sol og vind og tog på skift hver vores barn med ud hele dagen. Ingen af os kunne overskue en hel dag med de to piger sammen. Vi har på biblioteket, på Remisen, ude og købe fødselsdagsgave til morfar. Bare ud og trille en tur. Da pigerne endelig var gået omkuld om aftenen var det to kvæstede voksne, der sad tilbage i sofaen og stirrede ud i luften med tomme blikke.

I dag er Jonas taget til Fyn for at møde et par studiekammerater, drikke et par øl og sladre om kvinder, børn og hvad nu ellers mænd taler om. Jeg har været græsenke og jeg havde egentlig tænkt at vi skulle have en hyggelig dag. Det har været med tungen lige i munden at jonglere to uligevægtige børn, en knaldende hovedpine af at høre på alt brokkeriet og samtidig være en ordentlig mor. Vi har gået tur, sunget sange og danset fjollet. Svinet med fingermaling og grinet af fjollede kattevideoer på youtube. Så alt i alt er det gået ok. Det burde bare ikke være så udmattende.

Jeg krydser fingre for at i morgen bliver bedre. Under alle omstændigheder er der rørt pandekagedej sammen som står klar i køleskabet til morgenmad. Det kan ikke gå helt galt, når man starter dagen med pandekager.

 

Vel?

wp_000784

… jeg faldt lige over det her gamle billede af Bean fra 2014. Det beskriver meget godt, hvordan jeg har det lige nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skumfidus eksperimentet