Mom fail - NAILED IT!

Hvad skal vi lave i vinterferien? Anbefaling af Experimentarium

[ANNONCE – for en god ordens skyld: vi var inviteret på besøg af Experimentarium, men indlægget her er fuldt af vores egne meninger og helt oprigtige anbefalinger]

Uge 7 nærmer sig med lynets hast, og for en hel masse betyder det vinterferie. Og selvom jeg er stor fortaler for tøffe-tid og at bare hygge hjemme, så er det også rart med lidt planer.

Experimentarium er næsten lige genåbnet på deres gamle adresse i Hellerup, og Bean og jeg var så heldige at være inviteret ud og lege med det hele for et par uger siden. Vi tilbragte hele dagen med at undersøge og lege på de to etager, og det var en m.e.g.e.t. vred pige, jeg med vold og magt slæbte med mig ud, da dagen var slut og Experimentarium lukkede. “Men MOAR – jeg har jo SLET IKKE LEGET FÆRDIG!” fik jeg at vide. Højlydt. Flere gange. Faktisk var hun så utilfreds med at vi efter 4 timers konstant leg skulle hjem, at hun ikke engang ville sige pænt tak for i dag til vores værter. Så er det altså helt galt.

Jeg lovede højt og helligt, at vi nok skulle komme igen. Og det mener jeg også. For det var virkelig en sjov tur for os begge, og jeg ved at Jonas også vil elske at lege løs med lys, vand, luft og mange, mange andre ting.

Lillesøster er for lille til at forstå konceptet helt, men sanseindtryk er det masser af – og det er spænding nok for hende. Om ikke andet er der også masser af trapper at stavre op og ned ad i den smukke kobberspiral, der fører en op gennem etagerne. Der er også masser af ting for de større børn. En del af oplevelserne er faktisk meget velegnede til skolealderen.

dsc_0002
dsc_0015

^^Beans fantastiske kjole er en model, vi har haft adskillige af fra Mads Nørgaard. Selvom den ikke er lyserød er den absolut godkendt. Ikke mindst fordi den har gulddetajler, leoprint og er perfekt at danse i. Den er fundet på udsalg HER (kjolen er udsolgt, men der er en matchende nederdel, der også er virkelig, virkelig fin!)

dsc_0008

… der er naturligvis stadig mulighed for at lave sæbebobler! Præcis som jeg husker fra min barndoms besøg. Se alt du kan opleve og planlæg dit besøg HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mom fail - NAILED IT!