Minimal Monday: Børnekunst

Rygsække til mænd og noget om at blive voksen

[REKLAME – indeholder affiliatelinks]

Jeg har brugt lidt tid på at trawle nettet igennem for pæne, voksne rygsække. Til mænd.

Efter vores trofaste Sølvræv (også kendt som Peugeot 406 fra 1996!) døde for et par måneder siden, har vi været billøse, og derfor har Jonas cyklet til og fra arbejde hver dag. Med sin ældgamle backpack, der mest af alt signalerer praktisk-men-gammel-og-virkelig-slidt-og-passende-for-17-årige. Faktisk har han haft den siden før vi mødte hinanden, og det er en gammel (og grim!) nylonsag. Som også efterhånden er på den gode side af ’shabby slidt’. Passende for en gymnasieelev – eller på en outdoorstur ud i en skov. Ikke som arbejdstaske for en voksen mand i et job, der kræver autoritet. For selvom Jonas måske føler sig som en vårhare stadig, så er han jo faktisk en helt vaskeægte, rigtig voksen. Og nu kan jeg af gode grunde kun tale på vegne af mig selv, men jeg synes ærligt talt, at mænd er markant mere sexede en drenge-mænd, der stadig tror, de skal style sig som 19-årige. Mænd må gerne ligne mænd, hvis du spørger mig, og så hjælper en udtrådt nylonrygsæk ikke så meget.

For nogle år siden gav jeg ham en pæn taske, men min søde vestjyde benægter hårdnakket, at det er muligt at cykle med den på tværs af kroppen. Også selvom han faktisk er rigtig glad for den.

Så. Jeg har gjort det til min mission at finde en rygsæk, der matcher min elskedes krav om funktionalitet, komfort og mine krav om at være alderssvarende, klassisk og ikke en øjebæ. En taske til en voksen. Måske andre af jer er på udkig efter noget lignende?

backpacks

1 Rygsæk i kanvas

2 Vandtæt rygsæk

3 Læderrygsæk  

4 – Rygsæk i bomuld og imiteret skind

5 Rygsæk i kanvas og læder

6 Rygsæk i nylon

7 Enkel læderrygsæk

   

2 kommentarer

 • Julie

  Altså.. Jeg er typen der har en klassisk haglöffs fra da jeg var 17 – og jeg synes sgu den er okay.. Den virker.. synes faktisk også den er pænere end de der 🙈🙊
  Hvad sker der egentlig for din modstand mod alt der er bare det mindste outdoorsy? 😉😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Haha. Jamen, jeg synes simpelthen det er så grimt! Jeg tror vitterlig aldrig jeg har set et stykke outdoor gear eller tøj, hvor jeg har tænkt andet end minimum ‘nå, men det er da nogenlunde neutralt/ikke decideret rædselsfuldt’ Jeg ville aldrig selv vælge det som hverdagsudstyr – men heldigvis er smag forskellig! Det ville da være frygteligt kedeligt, hvis alle var helt ens.

   Det er nok også noget med ‘hver ting til sin tid’ – skal jeg ud og trekke, så har jeg trekkingstøvler på (jo, sådan et par ejer jeg faktisk) og en praktisk backpack. Skal jeg færdes i byen, har jeg almindelig beklædning på. Jeg ville heller ikke dukke op til bryllup i sneakers eller joggingbukser. For mig er det lidt det samme 😉

   Derudover er Jonas’ taske ved at være rigtig slidt i hjørner og kanter. Og dét holder altså ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Minimal Monday: Børnekunst