• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
At leve. At elske. At dø.

Ambassadør i uld – Roots & Wings Merino

[ANNONCE]

Siden jeg sidste efterår blev præsenteret for det dansk/new zealandske brand Roots & Wings har jeg været aldeles solgt til deres fantastiske sortiment af den blødeste, økologiske merinould, og jeg har selv (ja, selv!) investeret i flere ting til pigerne.

Jeg har vitterlig ikke oplevet nogle uldprodukter, der tåler sammenligning. Lillesøster har levet det meste af forårssæsonen i sine bodyer og er hoppet i dem igen her hvor sommeren lader til at være forbi. Bean elsker sine bløde trøjer, der bare sidder rigtig godt. De er tilpas lette i kvaliteten til at have under kjoler, når det er køligt. Uden at det går ud over bevægelsesfriheden. Om ikke så længe skal den lette bomuldsnatkjole pakkes væk, og så skal min dyne-fornægtende store pige sove i et sæt med leggings og bluse. Faktisk er det allerede blevet en favorit hos Bean til hyggeweekender og tøffetid. Det siger ikke så lidt, når vi ellers kæmper en brav kamp for at få barnet til at gå i andet end kjoler og – til nød – nederdele.

DSC_0625 DSC_0630 DSC_0636Derfor har jeg overhovedet ingen skrupler haft over at takke JA til at blive ambassadør for brandet. Det betyder, at jeg får noget tøj. Og at jeg skal fortælle jer om det. Det vil jeg gerne. Det er lidt samme følelse som med Olívy. Det er produkter, som jeg og vi er blevet introduceret for på grund af bloggen, men som jeg helt oprigtigt ville anbefale under alle omstændigheder! Til jer og til mine bedste veninder.

Roots & Wings koster penge. Det gør det. En body koster omkring 350 kr. Til gengæld får man en vare, der er helt igennem ordentlig. Ordentligt produceret – for både får, miljø og mennesker – og rigtig gedigen kvalitet. (Det er netop af denne grund at jeg ikke kunne drømme om at købe billige ting og tøj på eksempelvis Aliexpress eller Wish, produceret i Kina under ukendte forhold. Jeg har ikke lyst til at støtte en produktion, der hverken passer på miljø eller mennesker – eller kan give nogen en bare tilnærmelsesvis ordentlig løn for deres arbejde – men det er et emne til et andet blogindlæg) Merinoen har en fleksibilitet i materialet, der sikrer en relativt lang levetid. Lillesøster har brugt sine bodyer i str. 6-12 i et godt 7 måneder, og eftersom børns vækstrate efter det første år stagnerer en smule, så bør hun kunne bruge str. 1 stort set det næste år. I det perspektiv er prisen ikke så dyr, synes jeg.

Jeg er igang med at få styr på pigernes efterårs- og vintergarderobe. Jeg starter indefra med bløde, lune uldsager, der er tilpas tynde til at sikre bevægelsesfriheden og som sikrer en god kernetemperatur. Det er alfa og omega for at komme så forkølelses-frie som muligt gennem det kommende halve år. Et par bodyer til Lillesøster. En bluse og et par leggings til Bean. Mere er der ikke behov for, er min erfaring. Hellere lidt, men (rigtig) godt. (Find hele sortimentet HER)

Når det er på plads, vil jeg fylde op med både neutrale grå og med brændte, varmer nuancer. Jeg har allerede shoppet garn til masser af efterårs- og vinterprojekter. Mørke karrytoner, petroleum, rustrød, bordeaux og flaskegrøn er altid på min ønskeliste når efteråret nærmer sig. Der er noget magisk over årstidernes skiften. En kølig note i luften, klar blå himmel, lunt strik og simremad. Og så ikke et ord om mørke, grå dage og slud. Lige nu vil jeg bare glæde mig til den kommende sæson.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At leve. At elske. At dø.