At rejse med små børn

Lidt om sponsoreret indhold, om Olívy og tre vindere

Det er vist på (høje!) tid at finde de heldige vindere af Olívy-konkurrencen. Det skal jeg også nok komme til. Om lidt 😉

Tak fordi I tager så pænt imod, når jeg indimellem har sponsorerede indlæg og annoncer (herunder konkurrencer) på Østfronten. Jeg ved godt, at det er de personlige indlæg, I allerhelst vil læse. Det er også dem, jeg allerhelst vil skrive, men dels er det ikke altid de ligger lige i fingrene eller i baghovedet – de kræver lidt mere mental energi end så meget andet – og dels er det faktisk som regel sjovt at lave for mig nogle anderledes og måske mere overfladiske indlæg, der giver lidt lommepenge. Sådan er det. Det er ikke noget hverken jeg eller min bankkonto bliver fed af, men når man bruger så meget tid og energi på en fritidsbeskæftigelse som denne, er det rart med lidt kontant credit af og til. Jeg takker i øvrigt kun ja til det, jeg selv kan stå inde for. Bare lige for at have det på det rene.

Tak også for at give mig et indblik i, hvem I er – det er ret hyggeligt at lære jer lidt at kende fra den anden side af kommentarfeltet. Hvor blev jeg glad for at læse om de af jer, der allerede har stiftet bekendtskab med Olívy og har gode erfaringer også. Enten fordi I kendte det i forvejen eller fordi I bed mærke i produktet, sidst jeg skrev om det. Det er jo præcis derfor, jeg gerne anbefaler det. Jeg har i øvrigt noteret mig, at flere af jer skriver at det er vanskeligt at opstøve Olívy på de aarhusianske apoteker. Det giver jeg videre til de to ildsjæle bag produktet. Ellers kan man købe det online HER og HER og nu også hos Lirumlarumleg HER

lillesøster sover
^^Billedet har intet med indholdet at gøre. Jeg elsker bare den lille buttede babyfod

Vinderne er:
Louise, hvis datter på 7 uger naturligvis skal beholde sin silkebløde numse <3
Karen, der jo nok har fået sin søn nu eftersom han skulle ud med kejsersnit. Tillykke, i øvrigt <3
Skeptiske Marie, der har termin om lidt og som Random.org åbenbart mener skal overbevises – jeg håber også du kommer til at opleve, hvor godt Olívy faktisk er.

I tre må gerne tjekke jeres mail (også spam-indbakken) og vende tilbage til mig.

Til alle jer andre: jeg ville ønske, jeg kunne sende en flaske til jer alle, men 3 vindere blev det til, og så må I sætte Olívy på ønskelisten til bedstemødre, veninder og andre der skal på barselsbesøg <3

Med godt 14 dage til Lillesøster skal starte i dagpleje, er jeg i øvrigt mentalt igang med at lave en pakkeliste med sager, vi skal have med derned. Bleer, skiftetøj med navn i, regntøj, gummistøvler, mokkasiner, måske en bamse – og så vatrondeller og Olívy. Jeg tænker at købe den store flaske og opfordre pædagogerne til at dele med de andre børn.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

6 kommentarer

 • Lene

  Søde Stine. Vi bruger også Olivy til lille, nye Halfdan – men vi oplever at vatrondellerne kan fnulre lidt. Bruger du et bestemt mærke – eller bruger vi mon for lidt produkt af gangen? Kh. Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Jonas siger, at han synes alle fnuldrer lidt. Men altså. Jeg synes ikke det er meget. Jeg glæder mig til at møde Halfdan <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruth

  hej Stine. Herhjemme er vi også kæmpe fan af Olivy til leonora. Og jeg er lige så super glad for det som dig – nemlig ikke en eneste rød hale til bettemåsen. Dvs ikke før hun startede i vuggestue hvir de som anbefalet af sundhedsplejen bruger zinksalve og kun må bruge andet hvis det er pga allergi eller læge ordinæret. Deres begrundelse er at de ellers ville stå med 12 forskellige ting tilhørende de forskellige børn. Så et helt lavpraktisk spg: hvordan kan/vil du få pædagogerne til at bruge det til E i dagplejen? Vh Ruth der btw elsker st læse med på din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak for de fine ord, Ruth 🙂 Hvor er jeg glad for at du læser med. Og øv hvor surt med vuggestuen. Jeg har faktisk ikke engang overvejet at de ikke vil bruge det. Det er et lille sted med kun 8 børn og 3 voksne, og vi kender dem og deres ‘can do’ indstilling fra Beans tid dernede, så jeg kan næsten ikke forestille mig, at de ikke vil bruge det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KamillaS

  Hej Lene, jeg tillader mig lige at svare. Vatrondeller er gode, men de rigtig gode er dyre i længden, jeg kan anbefale Mesorp wipes i stedet for, en pakke med 100stk bomulds gazeagtige firkanter på 10x 10 cm koster ca 23kr. Eller er apotekets vatrondeller som regel lidt mindre tilbøjelige til at fnugge, og fås som regel i tre-stk pakker for de små eller dobbelt pakker for de store på tilbud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Sikken et fint råd. Det skal vi da også lige have testet <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At rejse med små børn