At springe over, hvor gærdet er lavest. Nem aftensmad fra Knorr

Nye begyndelser

Igår sagde vi farvel til Beans børnehave. De var en hel flok, der stoppede samtidig. Nogle for at begynde i skoler – andre for at starte i nye børnehaver.

I børnehaven har de en dejlig måde at sige farvel på, når et barn stopper. En lys-ceremoni, hvor alle sender gode tanker ind i et tændt lys, som barnet efterfølgende puster ud og får med hjem. Så kan man tænde det hjemme, hvis man kommer til at savne sine venner.

Bean glædede sig. Det er noget særligt at holde afslutning. Jeg er ikke helt sikker på, at hun helt kan gennemskue konsekvenserne, men jeg ved, at hun ser frem til at starte som ‘indianerbarn’ i den nye børnehave i dag.

Hun er en sej lille pige, min Bean. Jeg ville ønske, vi ikke havde været nødt til at skifte institution midt i hendes børnehaveliv. Jeg er til gengæld overbevist om, at det er den rigtige beslutning, og at vi bliver glade for det. Alle sammen. (Jeg ved i al fald med 100% sikkerhed, at jeg glæder mig til ikke at skulle smøre madpakker de næste par år)

Der kommer til at være savn. Ikke mindst bedsteveninden kommer til at mangle i dagligdagen, men hun bor heldigvis lige i nærheden. Der kommer til at være en periode, hvor hun er meget på – og skal lære nye rutiner, nye mennesker og nye omgivelser at kende. Det ved vi godt. Men vi holder fast i, at det er positivt. Skiftet. At hun kommer tættere på hjemmet. Får en større legeplads. Nye veninder og venner.

Den lille menighedsbørnehave har været en rolig introduktion til børnehavelivet. Vi er klar til nye udfordringer.

børnehave

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At springe over, hvor gærdet er lavest. Nem aftensmad fra Knorr