• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
'Mom-body': Før og efter billeder

Lykken er… den første sommerweekend

Årets første sommerweekend har været god ved os. Mere end god. Den har været livgivende, fantastisk og ren lykke. Vi havde ingen planer på forhånd, men har ladet indfald (og et par brunch-invitationer) sætte tempo og dagsorden.

Så. Hermed lidt lyserød, lykkelig sommerbilledspam.

Pigerne og jeg nød et par timer i den lokale park lørdag eftermiddag med læskende smoothies, lysende glæde og latter, mens Jonas rettede eksamensstile.

 photo DSC_0022_zps86zuqr4g.jpg
 photo DSC_0035_zpsrgygud5d.jpg

Om aftenen, med babyalarmen installeret i soveværelset, holdt vi mini-date med friske, økologiske jordbær, kølig hvidvin og desserter fra Leckerbaer, som vi har fået noget nær et afhængighedsforhold til.

 photo DSC_0135_zpsytti3wvk.jpg
 photo DSC_0133_zpsui2fgfiv.jpg

Søndagsbrunch med gode venner i en solbeskinnet gård… (og ja. Lillesøster sidder i en hundekurv. Tæppet er dog vores eget;) )

 photo DSC_0169_zpsxxcucy3i.jpg
 photo DSC_0182_zpscmclbckw.jpg

… og årets første tur i (køligt) havvand ved Svanemøllen Strand for Bean og jeg slog for alvor tonen for sommeren an.

 photo DSC_0196_zpswe1mgepn.jpg
 photo DSC_0202_zps2etiqbat.jpg
 photo DSC_0225_zpsdz9dszds.jpg

Jeg elsker min lille familie og vores helt almindelige liv. Jeg elsker, at lykken er det ovenstående. At Jonas og jeg søndag aften over en hurtig omgang aftensmad bestående af rester fra de foregående dage, kan kigge hinanden i øjnene og sige, at vi har haft en fantastisk weekend. Selvom nætterne er noget rod i denne varme og Lillesøster vågner alt for tidligt. Jeg elsker, at mens vi kigger hinanden i øjnene, finder pigerne på noget fjollet og får begge et grineflip, som ender med at smitte os alle. Lykken er lige her og nu.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Louise

  Hej Stine,
  Jeg er lige faldet over din blog og synes det er sjovt at følge med i jeres liv, jeg har nemlig en datter, der er et par uger ældre en lillesøster. Jeg har læst dit ammeindlæg fornylig, så jeg tænkte på, hvad dine tanker er omkring amning af et barn på næsten et år og et glas vin? Jeg synes det er svært at finde ud af, hvad jeg helt skal synes. Nogle tager jo gerne et glas vin selvom de ammer lidt, hvorom andre ikke gør. Drikker du et lille glas vin og så er det ok for at amme om natten?
  Tak for en god blog iøvrigt. Jeg glæder mig til at fortsætte med at følge jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Sundhedsstyrelsen har fjernet deres anbefalinger omkring amning og alkohol – med andre ord. Du kan fint nyde et glas og så amme alligevel, hvis du har lyst. For mig er lysten til et glas vin, en øl eller en drink af og til kommet i takt med at Lillesøster er blevet ældre og spiser meget andet mad.

   Og tak – hvor dejligt, at du har lyst til at følge med!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Mom-body': Før og efter billeder