Når grænsen er nået

VINDER af tumletæppe fra BR

[ANNONCE]

Måske kan I huske, at Lillesøster favorit blandt det fine (træ)legetøj fra BR var stabelsættet med ugler? Det gælder stadig. De bliver gnavet i, vendt og drejet og som noget helt nyt begynder hun af og til at forsøge at sætte uglerne på plads igen. Store sager, siger jeg jer.

Hendes finmotorik og forståelse for former bliver stimuleret supergodt ved de små ugler, men af og til må der lidt variation til. Forleden hørte jeg hende skælde godt og grundigt ud inde fra stuen, hvor hun sad med sin legetøjspose. Jeg kom ind og fandt hende omgivet af sit legetøj til alle sider og med det bløde sansepindsvin i hænderne. Det var genstanden for hendes vrede. Hun kunne ikke få hele tøjdyrets fod ind i munden, og det var tilsyneladende VILDT irriterende. Heldigvis lod hun sig formilde af den anden fod med et spejl på…

Helt ærligt. Af og til er børn simpelthen for mærkelige.

 photo DSC_0034_zps4atz37j4.jpg

 photo DSC_0032_zpsw8qtqgv3.jpg

Og SÅ til en vinder: Dorte – og Noah – jeg håber, I får masser af glæde af det. (Tjek lige din mail – måske også spamfilteret)

Sikken et dejlig tæppe! 🙂 Ved lige hvem jeg kan gøre glad med det 😉 <3 Lille Noah på 5 måneder. Fra BR kan jeg rigtig godt lide: http://www.br.dk/vores-kategorier/traelegetoej/babylegetoej-af-trae/br-kuglebane?id=633182&vid=118217

Tak til jer, der deltog <3

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når grænsen er nået