• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Den smukkeste NATT-kjole

Denim-damer (og lidt mere om sommerhusturen)

Jeg er ikke helt færdig med at skrive om sommerhuset, kan jeg mærke. Herrerne har alle kendt hinanden siden de læste idræt (det gælder i øvrigt også kvinderne) og de har en årelang tradition for at bruge en weekend sammen med brætspil og øl. Efterhånden har alle fået børn, så det er ikke oplagt at bruge flere weekender om året væk fra familierne. Derfor havde de besluttet at lave en fællesweekend ud af det – i Ebeltoft, så alle har nogenlunde lige lang rejsetid.

Jeg kendte ikke de andre vældig godt – de fleste har jeg faktisk kun mødt ved deres bryllupper – men det var simpelthen så rart og afslappet. Selvfølgelig er man ‘på’ med en baby. Især én pjevset en af slagsen, der er igang med at gro flere tænder. Det opvejes dog klart af hyggeligt selskab og mulighed for at smække benene op og lade andre stå for de fleste måltider. Bean passede nærmest sig selv – de store børn legede sammen fra morgen til aften.

Tanken er at gøre en sommerhusweekend på dette tidspunkt af året til en årlig tradition. Det er ikke noget vi har gjort i min barndom – jeg tænker, det kræver en god blanding af mennesker, før det bliver rigtig vellykket. Denne flok lader til at være præcis sådan en blanding. Nogen man kan være sig selv med – som man kan være fjollet, alvorlig og oprigtig med. Ingen forestillinger, ingen facader. Jeg er fan.

 photo DSC_0021_zps0x2t4b68.jpg
 photo DSC_0025_zps0aijeomo.jpg
^^ Et billede af mig er en sjældenhed her på bloggen (og i mit private fotoalbum for den sags skyld!) – og i helfigur er det endnu sjældnere. Men here goes – sommerhus outfit for alle pengene. Kjolen fra Ganni er ny. Den er gennemknappet, så der kan ammes i den, og samtidig er den pæn nok til både arbejde og festlige lejligheder. Nåja – og til afslapning. Jeg er ellers ikke meget til blomsterprint (jeg synes simpelthen, jeg bliver for tuttenuttet), men det her kan jeg godt lide. Strømpebukserne er Wolford, og efterhånden har jeg skiftet hele min beholdning ud med deres kvalitet. Jeg har fundet ud af, at mit liv er for kort til dårlige strømpebukser. Støvlerne er det fodtøj, der pt. er mest på mine fødder. De er flere år gamle, og fra Anonymous Copenhagen og er smadderrare at gå i. Den lange strikcardigan er fra Gai+Lisva og har været en favorit i et par år. Den er købt her, og jeg ved fra pålidelig kilde, at der kommer mere lækker strik fra mærket til efteråret. Denimjakkerne er fra Zara – både min og Lillesøsters. Uret er julegaven fra Jonas og fra Tissot. Lillesøsters solhat er en vintage Poppy Rose model.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

 • Anneli

  Jeg er simpelthen også SÅ meget fan!! Også af dig! Og af Østfronten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det var så hyggeligt 🙂 Vi er klar igen næste år! (Og vi kommer gerne til Kalundborg inden da også)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser knaldgodt ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den smukkeste NATT-kjole