Krea-hygge // inspiration til fødselsdagsfest

Baby på græs, snavsede fødder og perfekte dage

Nogle dage er perfekte. Helt ned i maven perfekte. De er sjældne, men de brænder sig til gengæld ind i hukommelsen og skaber minder om lykke og samhørighed.

 photo DSC_0231_zpsqc8b1h1h.jpg
 photo DSC_0246_zpsw2r5kqf3.jpg

Når solen for alvor finder forårshumøret frem, så er Østerbro noget af det dejligste, jeg ved. Jeg glæder mig til de næste måneder med muligheder for at tilbringe en god del af livet uden døre i vores lokale parker. Lillesøster er ikke vildt imponeret af græs indtil videre, men hun er til gengæld kæmpe fan af gynger.

 photo DSC_0270_zpsmqrowtvm.jpg
 photo DSC_0271_zpsnypfolya.jpg

Det er sæson for jomfruhummer og vi har lige opdaget Vinhanen og deres fine koncept. Og jo. En let Rhône kan sagtens drikkes til skaldyr.

 photo DSC_0252_zpsh55s7bkj.jpg
 photo DSC_0258_zpsp4czjlgu.jpg

… og så er der noget særligt herligt ved snavsede børnefødder. Små tegn på dage tilbragt med leg og udforskning af hemmelige stier og fantasilande.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

  • Julie

    Åh ja, da der små snavsede børn <3 men så var der også det tidspunkt i dag hvor jeg opdagede at min halvanden-årige havde helt sorte fingre, pånær den pegefinger han gik rundt og tyggede på som var HELT ren 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at grine højt at den kommentar – det er virkelig sjovt og virkelig klamt på samme tid. Børn er altså herlige!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krea-hygge // inspiration til fødselsdagsfest