• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Dansekjolen - navngivning #5

Vera – og en strikkeanbefaling

… Bean er sløj og Lillesøster kører tigerspring for fulde hammer med dertil hørende minimale lure. Det gør min blogtid begrænset, selvom det såmænd ikke er emner, der mangler. (Tak for de fine kommentarer til det sponsorerede indlæg, i øvrigt. Dem er jeg rigtig glad for.)

Nåmen, for at det ikke skal stå helt stille herinde kommer et hurtigt strikkeindlæg. Udover Lillesøsters smukke Dansekjole så har jeg på det seneste haft rygende pinde. Jeg har kastet mig over cardigans – både til Lillesøster og til min venindes søde datter, der netop har rundet 1 år. Man kan fint nå at strikke en cardigan str. 12-18 måneder på 4-5 dage selv med en opmærksomhedskrævende og ikke-sovende tigerbaby i huset, skulle jeg hilse og sige.

Det er dygtige Anne, der har designet Vera-cardiganen og den kan varmt anbefales. Dels fordi det går lynende hurtigt på pind 4, men også fordi opskriften er herligt enkel at gå til og meget pædagogisk. Der er gode detaljer uden at det bliver svært, og jeg er især vild med at man strikker lukningen under ærmerne sammen frem for at sy det sammen til sidst. Det bliver tit en lidt kluntet løsning, synes jeg. I øvrigt er det skønt med et arbejde, der nærmest strikker sig selv – mønsteret er hurtigt lært.

Jeg har i øvrigt strikket i Drops Cool Wool, som er en 50/50 blanding af uld og bomuld – perfekt til sommertøjet. En fin meleret gul til fødselsdagspigen og en lys blå til Lillesøster.

Du finder både Vera og alle Annes og Milles andre flotte opskrifter fra Finest HER. Jeg har flere af deres strikkerier på min strikkeliste (så snart jeg får 46 timer i døgnet, ikke?)

vera cardigan

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

 • Såååå fin er den blevet<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak – jeg synes også de er blevet ret skønne begge to (den anden mangler baaaare lige at få hæftet ender og syet knapper i. Sjovt som det altid tager længst tid!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tusind tak for de fine ord altså. Er vild med farven du har valgt! ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Den var også et hit. Og jeg synes virkelig det var en fin og lettilgængelig opskrift. Uden at den var kedelig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansekjolen - navngivning #5