• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Græsenke i provinsen

Søstre <3

søstre

Det er en daglig glæde. At se, hvordan stor og lille orienterer sig mod hinanden og mødes i smil, glade udbrud og den fineste barnekærlighed.

Mine to piger er sole i deres egne solsystemer. Verdener drejer sig om dem, og de fokuserer på forskellige aktiviteter, lærer og er optaget af vidt forskellige ting. Og alligevel drages de mod hinanden. Bean elsker at få sin søster til at smile og le; hun holder af at nusse og trøste. Lillesøster forguder den store, blonde pige med de lysende blå øjne, og drejer næsten hovedet ad led for at følge hende med blikket. Beans omsorg og leg bliver altid modtaget med tandløse smil og baskende hænder og fødder.

Lykken er at se, hvordan deres forhold og bånd bliver tættere og tættere. Vi har aldrig forsøgt at forcere det. Bean har aldrig skullet nusse, kramme eller være tvunget til at synes om sin søster. Hun har villet det selv. Jeg er ikke i tvivl om, at der kommer til at være rigeligt med søskendekonflikter i fremtiden. Men jeg ved, at de kommer til at hvile på en bund af kerneminder om gensidig samhørighed og en ren kærlighed, der hver eneste dag spejles i to sæt øjne. De lysende blå og de uudgrundelige grønbrune stråler begge af et indre lys, når de mødes i en tavs bekræftelse, der cementerer forholdet. Søstre.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græsenke i provinsen