Maden – navngivning #3
Når man holder fester, så er maden altid noget, der volder hovedbrud. Det er det i al fald for mig. Jeg er ret godt tilfreds med den løsning, vi fandt til navnefesten – mad i hapsestørrelse fungerer godt til frokost-sammenkomster, synes jeg.
Signe har taget lidt billeder fra dagen (tusind tak for det!) – bl.a. fra bordet. Konceptet var små portionsanrettede sager, der var lette at lave og anrette, så vi skulle bruge mindst mulig tid på det. Desserten havde vi købt os fra – 75 småkager fra Leckerbaer blev stillet pænt op, og så var der frit valg for gæsterne til at finde deres favoritter.
Det blev, som jeg havde tænkt. Let, enkelt, lækkert.
Menuen bestod af lakserillette, vegetarpostej, sliders med pulled pork og coleslaw, diverse oste og pølser samt pølsebrød, brydeboller og grønt i stave. De små individuelle serveringsbåde i bambus og klar plast fandt jeg i SuperBrugsen, og de giver en smuk præsentation af maden – og er lette at tage med på tallerkenen.
Det er ikke sidste gang, jeg tænker i den slags mad til sammenkomster – hermed er inspirationen videregivet 🙂
Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram
NØJ! Det ser lækkert ud! 😀