• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
#mombod

Hostefanden, uforudsete udgifter og seje Bean

Bean hoster. Og hoster og hoster. Det har hun gjort bogstaveligt talt siden marts begyndte, og det er en grim, opslidende hoste, der koster energi, nattesøvn og overskud. Både for hende og for os. Lillesøster er efterhånden så vant til søløve-lydene, at hun ikke reagerer.

Hun er ikke rigtig syg, men heller ikke rigtig frisk og i mandags var vi derfor forbi lægen for at få hende tjekket. Vi gik derfra med en mistanke om astmatisk bronkitis (som jeg selv havde som barn) og endte på apoteket med at købe inhalator og medicin for knap 700 kr. Av.

Inhalatoren (som herhjemme går under dæknavnet ‘Bamsemedicin’ fordi der er en bamse udenpå) er af den type, som skal sættes for næse og mund, og så skal barnet trække vejret dybt 8-10 gange med den på. Det er intet problem. Bean er SÅ stolt af den og beklager sig ikke over at skulle have medicin to gange dagligt. Det synes jeg egentlig er ret imponerende, men egentlig har hun aldrig været virkelig dygtig til at tage medicin, når det har været nødvendigt. Hendes yndlingsbamser har også prøvet masken, og nu håber vi at både bamser og hostende Bean snart er helt friske igen. Aftalen er under alle omstændigheder, at vi laver en status om 14 dages tid hos lægen og derfra aftaler et eventuelt videre forløb.

Selvom jeg er stolt over den modne måde, Bean håndterer situationen på, så kunne jeg ærligt talt godt have været både udgiften og hosten foruden.

easter bunny

^^Selvom man er sløj er det ingen hindring for at glæde sig over kæmpestore påskeæg sendt hele vejen fra Italien.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Gud, Bean er jo derinde bagved! Havde jeg slet ikke opdaget på billedet på instagram 😄🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Haha – nej, hun er også godt gemt! Det er et kæmpeæg. Tak til italienske venner af familien 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#mombod