Maden - navngivning #3

Goodiebags – navngivning #4

Jeg er givetvis en anelse miljøskadet af bloggen, men jeg havde besluttet mig for at lave goodiebags til vores gæster til navnefesten. Ikke noget stort, vildt eller omfattende, men en lille tanke og kærlig hilsen til de mennesker, vi holder af og som brugte deres søndag på at fejre vores lille pige.

Poser, små æsker, gennemsigtige poser og sæbebobler er fundet i Søstrene Grene. Æskerne er fyldt med M&Ms i pink og lyseblå (som kan fås i mange, individuelle farver 7/11 på Hovedbanen), og to-go kopperne er købt i Lagkagehuset, eftersom de var udsolgt i alle de Tiger-butikker, der findes her i området. Takke-kortene er Go Cards, som jeg engang for nogle år siden har været forudseende at hamstre nok af 😉 Hilsnerne på dem var individuelle og rettet mod modtageren. Jeg har sat selvklæbende folie på sæbeboblepakkerne og med en gammeldags Dymo klistret Lillesøsters fødselsdato på.

Ja. Det er måske lidt fjollet og unødvendigt. Men jeg syntes nu, det var en hyggelig måde at sige tak på – og blandt de yngste gæster var det et stort hit at kunne tage en ‘gave’ med hjem fra festen. Til en voksen-fest eller bryllup kunne en goodiebag måske indeholde lidt dagen-derpå hjælp?

 photo P1011854_zpsnm0ap0nh.jpg
 photo DSC_0012_zps5b1xcmw3.jpg
 photo DSC_0014_zpsz9ssnxfx.jpg
 photo DSC_0009_zpsjdhexley.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

6 kommentarer

  • Haha, hvor er du vild! Det ligner seriøst verdens mest awesome navngivningsfest 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Goodiebags er SÅ hyggelige. Vi lavede goodiebags til børnene til vores datters barnedåb. De indeholdt lidt underholdning og lille sødt. Næste gang går vi all in ligesom jer. Blev gæsterne ikke vildt glade?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Jo, det tror jeg 🙂 Børnene var i al fald meget tilfredse med konceptet.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er så mega tjekket, Stine:) Vildt fin idé!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Vildt god idé og hvilket overskud! God idé at bruge en glædelig begivenhed til yderligere at glæde dem man holder af! I øvrigt tak for link til dit pinterest board! Mange gode ideer du har samlet 😊 mvh Tine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maden - navngivning #3