• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Selvfølgelig skal du tage hensyn til mit barn!

Fredagsønsker og vindere

Egentlig burde jeg lægge sidste hånd på goodiebags til Lillesøsters navnefest på søndag. Men jeg har det som om, jeg har tømmermænd efter en mildest talt urolig nat, hvor begge piger på skift skulle vågne og være bøvlede. Gaaaab!

Derfor har jeg i stedet lyst til at flytte rundt og købe nyt. Sådan virker jeg nemlig.

Jeg har fuldstændig tabt mit hjerte til et maleri, som den cubanske maler i atelieret i stueetagen her i vores bygning står bag. Det er kæmpestort og lige dele haunting og smukt – det rammer et eller andet i mig, som jeg simpelthen ikke ved, hvad er. Jeg ville ELSKE at hænge det over sofaen. Hvis nu jeg havde 15.000 der ikke lige stod på opsparingen til en ny bil…

For nogle uger siden var jeg inviteret forbi Kartell, der har lavet en remake af deres flagshipstore i Indre By og her var det især Patricia Urquiolas designsamarbejder, der fangede mit øje. Ikke mindst hendes knager, der samtidig er den smukkeste vægdekoration. Jeg drømmer om at få en hel flok af dem i entréen hvor de kan optimere både æstetik og praktik. De tre knager vi har nu er bare ikke helt nok. Jellies-knagerne findes i flere smukke farver, mønstre og størrelser og til meget rimelige priser. Så det kommer til at ske. Jeg skal bare lige komme om på den anden side af navnefesten. De er i al fald på min ønskeliste til min fødselsdag i næste uge.

fredagsdrøm

 

Der var også nogle vindere, der skulle trækkes. TAK for interessen i Olívy. Jeg håber, de heldige vindere bliver rigtig glade. Og jeg håber alle I andre giver produktet en chance. Jeg kan virkelig ikke anbefale det nok.

Kommentator nr. 33, nr. 4 og nr. 26 skal kigge i deres mailbokse (måske i spambakken). Der er en mail fra mig 🙂

Hav en skøn fredag derude <3

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvfølgelig skal du tage hensyn til mit barn!