7 måneder

Navngivning – ønsker til Lillesøster

Det er faktisk ikke helt ligetil, det med gaver til helt små mennesker. I virkeligheden kunne man argumentere for, at det var helt unødvendigt. For de har jo ikke selv nogen ønsker udover at være mætte, lune, elskede og trygge. Det bliver endnu sværere med Lillesøster, fordi vi jo har langt det meste i forvejen. Barnestol, service, babybestik, legetøj og andet udstyr. Ikke desto mindre har jeg tænkt over og lavet en lille ønskeliste til Lillesøster. Der er ting, hun kan bruge nu og ønsker som hun vil kunne få glæde af på sigt.

Jeg har både tænkt praktisk, hyggeligt og i ting, hun kan få glæde af i mange år og måske en dag give videre til sine egne børn.

navngivning ønsker

Det smukke bestik fra Georg Jensen er klassisk, enkelt, lækkert at bruge og ikke mindst langtidsholdbart. Bean fik et sæt i julegave for tre år siden, og jeg synes også Lillesøster skal have sit eget.

Snart vokser Lillesøster ud af sin baby-autostol, så vi ønsker os bidrag til en autostol til hende. Eller måske rettere til Bean, for Lillesøster kan arve Beans stol eftersom den ikke har været involveret i nogle uheld eller andre ulykker – og Bean skal vist om ikke alt for længe have en ny autostol, der passer til hendes størrelse og alder.

En cykelhjelm er også på listen. Når Lillesøster kan sidde helt stabilt, så kan hun også komme med ud på korte cykelture.

Efter at have testet de bløde, økologiske merino-klæder fra Roots and Wings, så er en natdragt og basistøj til Lillesøster i str 74 og 86 også på listen. Det er simpelthen så lækkert.

Et rokkefår kunne især jeg drømme om til pigerne. Det er igen ikke direkte Lillesøsters behov lige nu, men et dekorativt møbel som kan gå i arv, og som bliver sjovt for hende senere.

Mon ikke Lillesøster kommer til at blive ligeså glad for at tegne og skrible som sin søster bliver? Jeg har sat den smarte ramme fra Ramn på ønskelisten. Her er der plads til masser af børnekunst.

Lillesøster kan bruge og arve meget af det tøj, jeg har gemt fra Bean. Men pigerne er ikke fra samme sæson, så vi mangler faktisk bodyer, leggings og bluser i str. 74 til foråret.

På den lidt hyggelige del af listen, så elsker jeg Tiny Universes pegebøger. En pegebog til de lidt finere børn er lige noget for os. Lillesøster elsker allerede når vi bladrer i babybøgerne.

Nu stødte jeg på søde og dygtige Fie på CIFF Kids-messen for nogle uger siden, og hun gav mig et par strømpebukser og knee pads fra Go Baby Go – men jeg nævner dem lige her også, for de var faktisk på min mentale ønskeliste, til når Lillesøster engang kommer igang med at krybe og kravle.

Hvis ikke vi allerede havde et arsenal af tumlemøbler fra bObles, så var der også klart nogle af dem på Lillesøsters ønskeliste. Det er simpelthen genialt legetøj. For både babyer, tumlinge og børn. Vi voksne får også stimuleret motorikken, når Bean bygger ‘tarzanbaner’ i hele stuen. Helt spontant kommer vi også til at vippe, gå og balancere, når vi skal forbi dem.

På den helt langtidsholdbare bane, så ønsker vi os også kunst til Lillesøsters vægge. Smuk grafik, der ikke er særligt børne-agtig, men bare smuk og interessant at se på og som igen kan være noget, der følger med hende hele livet.

Har I ønsket jer noget særligt til jeres børn i dåbs- eller navngivningsgave, som I har været særligt glade for?

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

 • Fine ting <3 er ret vild med fåret <3, men shiit, det koster knaster!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Ja, det er dyre sager. Men så holder det og kan gå i arv. Det synes jeg også der er værdi i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er også ret vild med rokkefåret.
  Georg Jensen fødselsdagsflag.
  Designet er så fint, og det kommer frem hvert år 🙂
  Er der nogen gæster, som kan tegne/male? Og her mener jeg sådan altså rigtig tegne!
  Min søn fik en tegning af en figur fra en børnefilm, det er ret så flot og en meget personlig gave.
  Natja fra http://www.bynatja.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Bean fik et flag – så det har vi allerede, men du har ret. Det er en rigtig god idé. Jeg tror faktisk ikke, der er nogen gæster, der har den slags evner, men jeg har en veninde der er dygtig med både pensel og væv.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 måneder