Rabatkode til sund og lækker legemad

Navngivning – inspiration

Mens jeg brygger på et indlæg om religion og tradition, er her et lidt mere light indlæg om Lillesøsters forestående navngivningsfest. Det handler helt overfladisk om pynt og borddækning. Jeg pinner, bliver inspireret og får ærligt talt lidt svært ved at begrænse mig til Lillesøsters navngivning. Måske andre også kunne bruge lidt inspiration til en relativt enkel forårsfest? Jeg har i al fald samlet nogle af mine yndlings-pins i kategorien i dette indlæg. Du kan se dem alle HER

Eftersom festen er for en baby (og hendes familie) og den ligger i det spæde forår, har jeg taget udgangspunkt i de sarte lysegrønne og lyseblå farver. Jeg drømmer om at dække op med hvide duge, grene med fine knopper i glasvaser, heliumballoner med tyl omkring og andre finheder. Og så er jeg muligvis blevet lidt erhvervsskadet efterhånden, for i mit hoved tager goodiebags til vores gæster også så småt form. Jeg ved ikke, om de bliver virkelighed eller om jeg når det, men jeg funderer i al fald.

navngivning

^^Billeder er fundet på Pinterest.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til sund og lækker legemad