Veninder

Smukt legetøj til flere generationer

[ANNONCE]

Jeg elsker smukt legetøj. Legetøj med en historie og af en kvalitet, der betyder, at det kan gå i arv fra generation til generation. Jeg har skrevet om det før, og jeg mener det stadig.

Det smukke kvalitetslegetøj bliver i min optik kun bedre, når der kommer med en god fortælling og tager ansvar og vare på miljøet. Polske Wooden Story er et familieejet firma, der både står for design og håndarbejde. Alt træ i produktionen er udvalgte europæiske træsorter og er FSC-certificeret. Træet bliver efterfølgende behandlet med bivoks og botaniske olier. Det legetøj, som er farvet, er farvet med naturlige, øko-certificerede pigmenter. De fine træsager kommer indpakket i de smukkeste gaveæsker af genbrugskarton. Jeg elsker også, at det er legetøj. Ikke kønsrettet, men ganske enkelt bare lækre sager til børn. Uanset om de er piger eller drenge.

 photo DSC_0029_zpsteieqgod.jpg
 photo DSC_0018_zpstn5wwtwz.jpg
 photo DSC_0022_zpsjfqi71sn.jpg
 photo DSC_0031_zpseolu1vq3.jpg
 photo DSC_0032_zpsja2ee2gp.jpg
 photo DSC_0030_zpsn2u3twss.jpg
 photo DSC_0010_zps3df7ir2l.jpg
 photo DSC_0012_zps2toqehzp.jpg

Bideringen i kaninform er blevet taget vældigt godt imod af sit kræsne publikum. Selvom den er af træ, er den fantastisk behagelig at røre ved – og gumle i. Den er blød, afrundet og formerne er lette af holde ved for Lillesøsters små fingre. Hun er ligeså glad for den som for farvestrålende plastiksager.

Stabeltårnerne er sjove for både små og lidt større børn. Bean holder eksempelvis af at ordne ting i størrelser og former, mens Lillesøster i stedet nok starter med at øve sig i at tage klodser af og på, når hun bliver lidt større. Wooden Storys stabeltårn er en lille skulptur i sig selv. Jeg synes, den er oplagt som dåbs- eller navngivningsgave. Det er et smukt stykke legetøj, der kan stå til pynt, bruges i leg og gives videre til nye generationer.

Psst! Der er udsalg hos barnetsverden.dk lige nu, så der er penge at spare på masser af Wooden Story (og andet legetøj, naturligvis)

(Indlægget er sponsoreret af barnetsverden.dk, men indholdet er som altid mit eget)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veninder