Babyer, mos og mad

Kusama with kids

Jeg elsker at have mine børn med på museer. Helt og alderes oprigtigt og u-ironisk elsker jeg det. Det er fantastisk at opleve børns umiddelbare oplevelser af kunst, at se hvad der fænger og forundrer dem, at høre deres fortolkninger. Jeg elsker at kunne videregive glæden ved kunst og kultur – ligesom jeg selv fik den præsenteret som barn. Bean elsker, når vi skal på museer, og der er intet støvet eller kedeligt over at være afsted med hende. Heller ikke hvis vi ‘bare’ ser på gamle malerier. Oplevelsen får dog en ekstra dimension, når kunsten er så inkluderende, visuelt legende og fantasifuld som Kusamas univers, som det er præsenteret på Louisiana.

Lillesøster kan naturligvis ikke verbalisere sine oplevelser endnu, men da hun vågnede fra sin barnevognslur efter frokost, var der ingen tvivl om begejstringen for de farverige prikker. Hun hvinede og grinede og var helt optaget af at kigge omkring (og forsøge at orme sig ud af mine arme for at komme tættere på)

Bean havde en fantastisk tur og fik en kæmpe oplevelse. Intet mindre. Hun kunne næsten ikke være i sin krop af ren og skær begejstring og var slet ikke til at få med hjem igen, selv ikke, da hun havde været igennem udstillingen to gange.

 photo DSC_0068_zpsor92vjo7.jpg
 photo DSC_0028_zps0likesjw.jpg
 photo DSC_0032_zpsrmtw7hkx.jpg
 photo DSC_0064_zpsynxagvhl.jpg
 photo DSC_0017_zpsteskayxu.jpg

Jeg synes absolut også, det var en spændende udstilling – og det er et dragende univers, Kusama har skabt i sit kunstneriske virke og liv. Og jeg ville ønske, vi kunne nå at komme på besøg igen inden udstillingen lukker og slukker d. 24. januar. Jeg ved, at Bean ville nyde at gå på opdagelse i de uendeligt mange prikker endnu en gang.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

   

4 kommentarer

 • Babyer og prikker er også bare match made in heaven! Har en hvid skjorte med sorte prikker, som lillesøster også bare kan blive ved og ved med at ligge og stene-kigge på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Det lyder som en dejlig udflugt! Må man have barnevogn med ind på Louisiana? Også i udstillingen? For så vil jeg da overveje en tur derop

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det må man! Afsted med jer 🙂 På Statens Museum for Kunst må man ikke have vogn med men de har Stokke-vogne til låns.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyer, mos og mad