Klar til hjemmefødsel

Til julebal i Netflix-land

Mens Lillesøster er til 5 måneders (!) undersøgelse og vaccination med mig og min mor, er her lige lidt julestemning til jer. I sidste uge var vi inviteret til julebal med resten af Netflix’ stream-team. Planen var at komme alle fire, men hverken Jonas eller Lillesøster var i humør til udflugter, så jeg ammede grundigt af og så kørte Bean og jeg afsted tværs gennem byen.

Hun havde en fest, mit lille, store menneske. Men dans om juletræ, nisser, glimmer og klippe-klister, æbleskiver og (allerbedst) flormelis og marmelade. Det er virkelig skønt at se, hvordan hun omfavner julen i år. Sidste år var første år, hvor hun for alvor forstod konceptet, men i år er det endnu sjovere. Ikke mindst at høre hendes udgaver af julesangene og de lidt svære ord i dem – og hendes klippefaste overbevisning om, at der ER en nisse, der bor hos os. Og at det er nissen, der stiller alle sko på række langs stuevæggen; drysser krymmel på hendes havregryn og putter konservesdåser i støvlerne. Nåja, og kommer lidt gaver i juleskøjten af og til.

Jeg kunne ikke helt holde øjnene fra telefonen, mens vi var afsted. Det kunne jo være, at Jonas fik brug for at vi kom hjem. Vi blev ikke til festen var slut (det var Bean i øvrigt også for børnehave-træt til), men vi hyggede os, og det var faktisk fint at vide, at jeg kan være væk i omkring halvanden time. Det var gået godt derhjemme, og jeg tror det er fint for både Jonas og Lillesøster at have 1:1 tid til at lære hinanden at kende. Når jeg er hjemme, så er det (naturligt nok) mig, der er mest sammen med hende.

I øvrigt er det rigtig hyggeligt at være til arrangementer med Bean – jeg kender de andre mødre, og Bean kender efterhånden flere af børnene og er så stor, at jeg har mulighed for at sidde stille og roligt ned og faktisk få talt med andre i stedet for at stæse afsted efter hende. Der blev taget familieportrætter som en del af arrangementet, og jeg glæder mig til at se resultatet, når det er klart 🙂 Der er altså ikke noget hyggeligere end billeder af dem man elsker allermest, og her er det endda et, hvor jeg er med! Jeg glæder mig også vildt til at få dem fotobog hjem, som det lykkedes mig at få færdiggjort i går.

For nu at springe i emnerne, så har vi set os igennem en ny serie – Master of None – skrevet af Aziz Ansari, der også spiller hovedrollen. Det er et fint tidsbillede af hipstergenerationen og persongalleriet fungerer rigtig godt. Den er også i tilpas korte afsnit til at man kan nå dem imellem Lillesøsters lure. Det er en vigtig ting her i barselsland!
juleevent netflix 2 juleevent netflix

Pst! I dag er sidste chance for at være med i konkurrencerne om LEGO DUPLO, smukke LED-lys og en julefrokostkurv fra Trestjernet Pålæg.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til hjemmefødsel