Elskede barn. Undskyld.

Taknemmelighed

Taknemmelighed er den følelse, der rammer mig mest denne morgen og formiddag. Ikke mindst på grund af alle jeres varme kommentarer og tanker på det seneste indlæg. Det betyder faktisk en hel del for mig også at kunne bruge bloggen til at få ‘luft’. Vi taler med pædagogerne om situationen og har bedt dem observere og hjælpe Bean ind i en gruppe og ind i legen.

Jeg er taknemmelig over min familie. Både den lille her på Østerbro, men også for min søster, der som regel kommer forbi en gang om ugen. Mest af alt for at være sammen med Bean. De to har helt fra start haft et særligt bånd. Jeg er også taknemmelig for, at min mor tog fri fra arbejde i går og rejste herind for at tilbringe dagen med os – hun var med til Lillesøsters 5 måneders undersøgelse og vaccine og hun var med i børnehaven til bedsteforældre-kaffe. Det er længe siden, jeg har haft 1:1 tid med min mor, og det var den dejligste dag (trods pjevset post-vaccinations-baby og tanker om børnehavebesværligheder) Det er et særligt forhold, man får til sine egne forældre, når man selv er forælder. Der kommer ligesom en ekstra dimension og lag af forståelse mellem generationerne. Vi ved, at vi også kan ringe til Jonas’ forældre, hvis vi skal bruge en hånd – det er dejligt og trygt med sådan et sikkerhedsnet under en.

 photo DSC_0017_zpsc0s4x2gt.jpg

I øvrigt sover Lillesøster sin middagslur nu, så der var også noget med nogle vindere. Hvor er jeg glad for, I har taget så godt imod de (ret forskellige) konkurrencer.

LEGO DUPLO-sættet skal hjem til Amalie og hendes datter. Kig i din mailboks – der er en hilsen fra mig 🙂

LED-lysene skal sprede hygge i vintermørket hos Laura og hendes familie. Du har også fået en mail.

Julefrokost-kurven fra Trestjernet bliver bragt til Kim. Der ligger en mail fra mig til dig.

TAK til alle jer, der var med. Og til de flinke givere. PST! Hold lige ekstra øje med bloggen, hvis du ønskede dig et LED-lys, men ikke var den heldige vinder.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elskede barn. Undskyld.