VIND: Leg og læring med Play-Doh

Søndagsvafler og kvalitetstid

Jeg giver ikke meget for udtrykket ‘kvalitetstid’. I al fald ikke, når det handler om samvær (og nærvær) med børn generelt. Men jeg vil alligevel påstå, at Bean og jeg havde decideret kvalitetstid sammen lørdag formiddag. Tiltrængt kvalitetstid!

Efter en mildest talt hård uge, hvor hun hver eneste morgen, eftermiddag og aften var i direkte opposition til mig; skældte ud og hverken ville have hjælp, kram eller kys, så var det som om, det klarede op over weekenden. Jeg havde et par ærinder i byen, og egentlig havde jeg tænkt mig at stjæle halvanden time for mig selv, men jeg savnede sådan at tilbringe noget rar tid med Bean, at jeg tog hende med. Afsted på cyklen i blæst var første stop d’Angleterres fine juleudsmykning. Vi talte længe om, hvem af de julepyntede bjørne, der var piger og drenge og om isbjørne mon i virkeligheden spiser snebold-kager, når de holder fest. Jeg nåede alt det, jeg havde tænkt mig – og endda lidt til. I H&Ms vindue fik Bean nemlig øje på en sweater med kyssende paillet-pingviner, som hun frygteligt gerne ville eje (den er udsolgt på hjemmesiden, men hvis nogen spotter den i en fysisk butik i str. 110, så sig til!). Heldigvis var der intet drama, da den viste sig at være udsolgt og i stedet har hun tilbragt resten af weekenden iført et selvvalgt sæt med en ternet, rød nederdel og en (virkeligt fin) grå uglebluse.

I går var der også ro på for threenagerens vedkommende, men til gengæld har Lillesøster reddet sig sin allerførste omgang forkølelse og har været ukarakteristisk ked og pjevset, fordi hun ikke har kunnet sove nok. Søndags-forkælelse var derfor stærkt påkrævet og jeg elsker altså mit (relativt) nye vaffeljern. Jeg kunne godt finde på at vaffel-søndag skulle være en tradition!

 photo DSC_0010_zpsvkzmowes.jpg
 photo DSC_0011_zpsp4dihgbu.jpg
 photo DSC_0014_zpskwsklpjr.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

  • Christina

    Min datter har præcis samme nederdel og den er bare SÅ fin. Jeg har så set på selv samme pingvintrøje, som jeg ved hun ville dåne over. Et rigtigt fint julesæt.

    God dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Tak – og i lige måde sådan lidt på bagkant 🙂 Det lykkedes min søster at finde den sidste pingvintrøje i miles omkreds, så nu har vi et fint sæt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: Leg og læring med Play-Doh