Søvnløse nætter og store beslutninger

Nissen flytter ind

Vi (læs: undertegnede juletosse) er hoppet ombord med begge ben og er hermed typerne, der har en nissedør. Jeg ved, at den slags julepåfund deler vandene – jeg hælder til at man gør som man lyster og blander sig uden om andres valg 🙂

Jeg synes, nissedøren er fantastisk hyggelig – men det giver for mig at se først mening, når børnene er store nok til at forstå konceptet. Derfor er det først i år, nissen flytter ind hjemme hos os. Jeg fandt den billigste dør, jeg kunne og for en flad halvtredser i Bog&Idé er der nu kommet en fin, blå nissedør og en lille rød postkasse op på væggen. Der fulgte også en skål grød, et lille tæppe og et par træsko med i sættet, men dem har jeg pakket ud. Jeg synes fint at døren giver mening uden, og så slipper jeg for smådimser på gulvet.

Jeg luftede idéen for Bean i fredags til morgenmaden, og hun var ret vild med tanken om, at nissen kunne bygge en lille dør i vores hus, så han kan lave nisserier i december. Og med på, at nisser er nogle vimse og generte typer, der ikke just lader sig se.

Ahh. NU er julen skudt igang. Kan I mærke det? GLÆDELIG første december.

 photo DSC_0037_zps2fwf9r1h.jpg
 photo DSC_0035_zpsxreuiaow.jpg
 photo DSC_0039_zpsmrd8tbsy.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvnløse nætter og store beslutninger