God service og små milepæle

Julerabat til dig og baby

Selvom jeg er på barsel (BIG time. Og elsker det) så har jeg ikke helt sluppet kontakten med Strut. Og fordi vi alle ved, at jeg er et julehoved, så har jeg fået lov at dele en særlig rabatkode med jer.

Den gælder på ALT babytøj og ammetøj i strutshop.dk (undertøj undtaget). Så skulle der være gode muligheder for at finde jule- og nytårstøjet til både dig og baby.

Brug OSTFRONTENSJUL når du shopper, så fratrækkes 20% automatisk. Koden gælder fra d. 9.-13. december

Til inspiration er her nogle af mine favoritter til både mor og baby – heriblandt mit absolut bedste køb til Lillesøster: den smørbløde køredragt i uldfleece fra Engel.

STRUTSHOP.DK

Der er ikke noget bedre end blød uld inderst inde til at holde baby lun, tør og tilpas. Engels uldbodyer har praktisk skrålukning, god pasform og strækker sig over 2 størrelser. Strik og bloomers er nogle af mine yndlingsting til babyer. Kidscase laver suverænt lækre strikvarer og denne tunika er to die for. Den varme gule er en skøn vinterfarve og passer smukt med Marmars bloomers. Køredragten er intet mindre end fantastisk. Så er det sagt.

Til mor er den lille sorte kjole altid en god ide, og Séraphine har virkelig styr på pasformerne. Jeg er fan af muligheden for at amme let og diskret alle steder (som du kan læse om HER) – og af tøj der ikke skriger af ammeløsninger! Tunikaen fra Mamalicious har lynlåslukning midt for. Så bliver det ikke lettere. Den kan bruges med bløde leggings under til hjemmehygge eller med skinny jeans eller skindbukser og hæle til mere festlige lejligheder.

Find alt babytøj HER og alt ammetøj HER

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

  • Stine

    Du lykkens pamfilius 🙂 Jeg var netop ved at bestille køredragten, så nu kom der lige lidt til mig selv med også… Mange tak og rigtig dejlig jul til jer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Jamen, det var da så lidt 🙂 Og tak. Rigtig god jul til dig og dine

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvordan ammer man i den sorte? 🙂 Den er nemlig super fin og simpel!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God service og små milepæle