• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Julerabat til dig og baby

Hjemmedage og vindere

winner is

Jeg skylder vist ikke bare en, men hele tre vindere. Jeg havde egentlig tænkt finde dem i formiddags, mens Lillesøster sov, men jeg har haft to piger hjemme i dag. Bean hostede og hostede i nat, så hun skulle ikke i børnehave.

Bean og jeg har taget den med ro; klippe-klistret snemænd og -koner af paptallerkener og diverse dims, været på mødregruppevisit og hørt om mad til babyer. Da Jonas kom hjem fra arbejde og trængte til en lur, fik han og Lillesøster lov at sove i fred, mens Bean og jeg malede keramik hos Creative Space. Der er nemlig ‘nogen’, der ikke kan slukke for børnehave-volumen i øjeblikket, og det er svært for alle at sove, når Bean råbe-taler nonstop.

Nå. Men det var de vindere, vi kom fra.

I var en hel masse, der havde lyst til at få et sjovt input til tandbørstningen. Sisse Dupont – I får tandbørstehjælp. Tjek dig mail 🙂

Der var også god lyst til at lege med modellervoks – det blev Christina, der vandt. Kig lige i din mail 🙂

Og så var I også nogle, der godt gad vinde et års abonnement til MinBio.dk inde på Facebook – Gry Kæmpe; send mig lige din mail – så skal jeg sørge for at I kan streame børnefilm og serier det næste år 🙂

 

Det er i øvrigt rigtig dejligt, at I har lyst til at lege med i konkurrencer herinde. Det primære indhold er og bliver ved med at være glimt og indblik i vores hverdagsliv og tanker om moderskabet, men jeg synes det er et privilegium at få lov at give noget til jer i mere materiel form også. Jeg håber, I kan holde til et par konkurrencer mere i december – og SÅ skal jeg nok holde en pause. Der er nemlig både smukke (og praktiske!) ting til indretningen og godt legetøj, der savner et nyt hjem…

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julerabat til dig og baby