• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Samsovning

[VIND] Hverdags-spa med Dove

[KONKURRENCE – ANNONCE]

 photo DSC_0001_zpslxxothk8.jpg
 photo DSC_0002_zpssn7ds1kt.jpg

Det kan godt være, at barsel er lig med masser af dage uden faste planer og god tid hjemme i barselshulen, men det er skisme ikke ensbetydende med god tid til mor-forkælelse! Snarere er det noget med fedtet barselsknold (jeg krydser virkelig fingre for, at jeg når til frisøren inden jul!), tøj med udefinerbare pletter og en ikke helt skarp pasform fordi man er midt imellem størrelser og kropsfaconer –  samt en konstant skygge af træthed yderst i synsfeltet.

Pointen er, at barsel ikke er ferie og afslapning, men netop derfor synes jeg, det er så vigtigt at sørge for at forkæle sig (= mig) selv. Jeg strikker, fordi jeg slapper af ved det, jeg drikker min ene kop kaffe om dagen med sukker, fordi det gør mig glad og jeg prioriterer ikke at komme i bad hver dag, men til gengæld at bruge lidt længere tid på badet, når jeg får mulighed for det.

Jeg giver mig selv en mini-spa oplevelse, om man vil. Jeg tænder duftlys, tørbørster med Karmamejus børste (som er god, btw, både til vand i kroppen, tør hud og appelsinhud) og smører mig ind i kropsolie som afslutning. Jeg har de sidste par uger testet Doves nye Derma Spa-serie og særligt et af produkterne er jeg blevet glad for; nemlig Goodness3 Silky Body Oil. Hvor skønt det end er (og jeg elsker det virkelig!) så tærer amning på kroppens ressourcer, og min hud bliver ret tør. En fugtende og nærende olie (der faktisk virker som en mellemting mellem en lotion og en olie) er derfor guld værd.

Nu til det sjove:

En af jer kan vinde hele serien (7 produkter i alt) til hverdags-spa og forkælelse. Smid en kommentar herunder hvor du skriver hvad du gerne vil læse mere om her på Østfronten. Så er du med i konkurrencen. Jeg trækker en vinder fredag d. 13. 

Du er også altid velkommen til at følge med på Facebook eller Instagram, men det er ikke et krav. Du kan jo også dele indlægget med din mor, søster, veninde eller kollega, som kunne trænge til at vinde lidt forkælelse.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

61 kommentarer

 • Christina

  Jeg er vild med dine reflekterende indlæg omkring moderskabet samt familielivet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg ville gerne læse om julen hjemme hos jer, om i har nogle faste juletraditioner, evtuelt julegaveideer til jul, og tips om at få det hele til at hænge sammen i julen, når der er kommet en ekstra familieforøgelse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  Måske om søskende konflikter og hvordan i får det hele til at passe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Højsgaard

  Dejlige produkter. Jeg vil gerne læse endnu mere om din dejlige familie og tips til aktiviteter med en tumling der er klar til mere end legeplads men omvendt ikke forstår når man ikke må pille ved alt på Louisisana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Skjøt

  Dine strikkeprojekter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KT

  Yes, jeg er på! Jeg har termin om fire uger, og har derfor alt det med barsel og baby liiige foran mig. Jeg synes allerede nu, at det med selvforkælelse i hverdagen er en mangelvare. Jeg kan jo vitterligt intet nå på det her store runde korpus. Aldrig nogensinde har der været så langt ned til alt syd for navlen. Det bliver dejligt at kunne tage sig lidt af kroppen igen på mere egocentreret vis:)
  Af emner til bloggen kunne det være fint med tanker omkring det at være på barsel. For en nybegynder virker det helt skørt, at alt det man plejer at lave bliver sat på pause og at tiden nu går med noget helt helt andet. Hvordan er det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Uh, det kunne da være skønt med lidt forkælelse til den kommende barsel! Jeg nyder at læse med om jeres hverdagsliv med to børn og de glæder og udfordringer det kan give.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Du er jo en ægte juleelsker – så jeg ville da gerne høre lidt mere om dit forhold til julegaver (både at give og få) – og evt. tips til at finde gaver. Jeg føler mig sgu tit lidt idéforladt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Nogle artikler der kommer ind under huden,hvilke uenigheder har i omkring opdragelse,hvordan hænger hverdagen sammen hos jer,ting i den stil som jeg kan relatere til…og så selvfølgelig snart en masse jul 🙂
  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Dine børn.. Vi har børn på samme alder, mine piger er 3 1/2 og 9 mdr og jeg synes det er så hyggeligt at læse om jeres familie liv og spejlingen deri (det er vel derfor man læser blogs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  Elsker dine inspirerende indretningsindlæg!! Flere af dem vil give + i bogen hos mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Julen hjemme hos jer og rigtig gerne om familie livet med børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Mine børn er hhv. tre år og halvanden måned, så jeg synes det er spændende at læse om de udfordringer, jeres lignende familiekonstellation bringer med sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil rigtig gerne læse mere om hvordan I får jeres hverdag til at hænge sammen!
  Og så hvordan I fejrer jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg elsker de meget reflekterende indlæg som du ofte har omkring selve moderskabet 🙂
  Og så vil jeg gerne høre endnu mere om hverdagslivet i jeres familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  DIY indlæg.
  Indretningstips

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Det ville være skønt med lidt lækker selvforkælelse. Jeg vil gerne læse mere om strik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  jeg vil gerne læse mere om tips til hvordan man bedst kommer igennem ulvetimen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille L

  Jeg vil gerne læse mere om jeres rutiner derhjemme – og om hvordan I får hverdagen til at hænge sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MathildeL

  Jeg vil også gerne læse om julen og jeres traditioner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • matilde

  Jeg kunne godt tænke mig at læse om, hvordan i holder jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Kristensen

  Dine børn kunne være hyggeligt at læse noget mere om.. Eller bare generelt familie-livet og hvordan I kan få det til at hænge sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en lækker præmie!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig nogle flere madtips og opskrifter på sund og nem hverdagsmad, hvor man også kan inddrage børnene. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Jeg synes egentligt dit indhold er ret godt, og super hyggeligt at følge med i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  10 facts om dig eller om din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg har børn på ca samme alder som dine, så jeg vil gerne læse mere om hvordan I får det hele til at hænge sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Ville da være skønt at høre lidt mere om julen og din/jeres måde at fejre den på. Forholdet til tiden op til jul, – gaver, mad, familie osv…:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reflekterede indlæg og noget om jul❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Hansen

  Jeg kunne godt tænke mig at læse/se om julen noget om indretning og måske gave ideer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil gerne høre mere om hverdagsliv med glæder og udfordringer sådan et medfører…. Det er altid spændende med dine personlige indlæg, de der kommer et stykke under huden og sidder fast i hukommelsen efterfølgende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Hvordan du får tid til det hele?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne høre mere om hvordan det fungerer for jer at få livet med to børn til at gå op i en højere enhed, og måske noget mere om de ting der er anerledes ved at have fået nr 2 i forhold til da man fik nr 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Vil gerne høre meget mere om din jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne P

  Julehistorier :grinning: . HVordan er jeres traditioner?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg bliver så glad, når du skriver et indlæg om din rolle som mor, jeres familieliv…. Og ja, hverdag og sådan generelt. Synes du er fænomenal til at reflektere over tingene, og oftest kan jeg spejle mig i disse indlæg. Så ja, flere af dem  (hvis man sådan må bestille )
  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia F

  Ville være sjovt at læse om hvilke juletraditioner i har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  10 facts om dig/ din familie
  Top 10 inden for yndlingssange osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Jeg vil gerne læse mere om jeres hverdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Jeg vil gerne læse endnu mere om livet med to børn… vi har endnu kun en enkelt og er begge meget spændte på hverdagen med to små. Og så er det super fint med inspiration til oplevelser og lækkerier for hele familien. Tak for en virkelig dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Din rolle som mor & hverdagens tanker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil bestemt også gerne se lidt jule-indlæg, nu når det snart er den tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Jeg nyder at læse om den skønne – og nogle gange vanvittige virkelighed med to små børn ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sophie

  Jeg vil super godt høre mere om hvordan i får familielivet til at fungere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Måske livet hjemme hos jer, med børnene og sådan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  vil gerne læse mere om hverdagens problemrr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Jensen

  Jeg vil gerne læse noget julerelateret 🙂
  Mest fordi jeg selv er en juletosse og nyder, at læse om andre folks juletraditioner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah k

  Jeg kunne godt tænke mig at høre nogle tanker om livet med børn, måske hvordan i får livet til at løbe rundt i hverdagen, eller især hvilke produkter du bruger, til at holde din hud sund og ren. :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg er ret pjattet med de personlige indlæg om jeres hyggelige familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  En masse jul snart! 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg holder meget af, at læse om din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sam Madeleine Athena

  Kreative projekter, mere om familieliv og småbørn og her til jul, måske noget om jeres traditioner, osv.

  xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene Seloy

  Om julen! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Super lækker konkurrence! Jeg elsker DIY’s, så dem vil jeg helt sikkert gerne se mange flere af! Jeg krydser fingre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika Landstroem

  Wow!!! Vinder virkelig gerne 🙂

  Læser gerne om hus og hjem eftersom jeg leder efter et nyt bo til mig og min datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi R.

  Synes altid det er interessant at læse, hvordan andre får tingene til at hænge sammen, men indretningstips er noget jeg altid gerne vil have mere af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Nu hvor det er op til jul, ville det være fedt med nogle juleinspirerende indlæg om fx juletraditioner hos jer, juletips osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Flere kreative diy’s – eventuelt nogle julerelaterede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line B

  jeg vil rigtig gerne læge mere om indretning.. tips og ideer… og også gerne noget lidt jule relateret nu her til december

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Om hverdagsting og livet i en børnefamilie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Arp

  Meget lækker præmie. Elsker Dove <3 Tænker lidt, børn kommer tit med sjove ord, sætninger og kommentarer. Kunne være hyggeligt og underholdende med indlæg omkring "Børneguldkorn' feks 🙂 Ellers diy julegaver fra børn til bedsteforældre. Noget de måske kan være med til at lave. Gaver fra hjertet. Det ville være god inspiration for mange i denne tid 🙂
  Mvh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke selv børn, men jeg elsker stadig at kigge på søde baby-billeder. Det kan jeg ikke få nok af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsovning