• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
#lifebomb

Verdens ondeste forældre

… det er åbenbart os. I al fald, hvis man spørger Bean.

Der er kommet en ny dreng i børnehaven – en stor dreng på 5 år. Ham og Bean har i den grad fundet hinanden. Så ham, der ellers var kæresten, er skiftet ud med en ældre, mere moden model, og heldigvis er hengivenheden gengældt. Like mother, like daughter, åbenbart

De to leger så godt sammen i øjeblikket. De leger familieleg – men ikke mor, far og børn. Nej, det er storebror og storesøster, der leges.

Hvordan gør det os onde? Jo, vi henter Bean AAAAAALT for tidligt. Hun er slet ikke færdig med at lege når vi kommer et sted mellem to og tre om eftermiddagen. I dag begyndte underlæben at bæve, da hun fik øje på Jonas og det var et tårevædet farvel til den nye kæreste. Komplet med kram og kys.

Så nu har vi lovet at vi henter lidt senere et stykke tid.

Åh, det giver altså en god mavefornemmelse, at ens barn ikke vil med hjem fra børnehaven. Nåja, og i forlængelse af det. Vi har endelig fået skrevet Lillesøster op til institution. Vi går efter samme fantastiske flerbørnsdagpleje som Bean. Naturligvis! Læs lidt om den form for småbørns-pasning HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#lifebomb