• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
At ramme rigtigt

Blogger-baby

Lillesøster og jeg har været til julefrokost i dag i anledning af lanceringen af O.P. Andersens økologiske juleakvavit (som i øvrigt smager rigtig godt. Det klæder snapsesmagen med noter af cognac og en eftersmag af kanel, hvis du spørger mig)

På vejen tværs gennem byen tænkte jeg lidt over det her med at slæbe en baby med rundt til forskellige arrangementer – og hvem jeg egentlig gør det for.

Svaret er mig. Jeg deltager ikke i alt, jeg bliver inviteret til. Langtfra faktisk. Jeg vælger det, der giver mening for mig og for os. I dag kom vi lidt for sent til arrangementet og gik lidt for tidligt. Fordi det passede med Lillesøsters lur og med, hvor meget (godt) selskab, hun kunne kapere. Der er jo ingen pointe i at blive til den bitre ende med en ked eller pylret baby. Så hellere slutte mens legen er god.

Ville jeg tage hende med, hvis hun ikke brød sig om det og hvis prisen var urolige aftener og nætter? Nej, selvfølgelig ikke! Lillesøster er grundlæggende tilfreds, hvis hun er tæt på mig og får mad løbende, og så længe det er sådan, så tager vi afsted. Af og til. Fordi hun trives fint med det og fordi det giver mig overskud at komme ud.

Jeg spørger naturligvis også på forhånd om babyer er velkomne, for det er alt andet lige rarere at være afsted hvis man ikke er til ‘besvær’. Og heldigvis er det altid søde mennesker, vi render på, når vi er ude. Fx skar denne labre dame til dagens julefrokost min bøf i gaffelvenlige stykker, så jeg kunne spise med en baby på skødet og en fri hånd. Det er fandeme søsterskab, hvis noget er! (Tak for det <3)

mor og lillesøster

^^Lidt træt mor og lidt skeptisk baby. Nederdelen er i øvrigt ny garderobefavorit. Det er en pr-gave fra VRS og findes i Bilka til 149 kr (!) 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At ramme rigtigt