Anmeldelse: Kaninen der så gerne ville sove

Krammebamser og en smag af jul

I går eftermiddags var vi og en større flok andre børnefamilier inviteret ud til Nordisk Film for at besøge en stor, brun bamse, som Bean elsker at kramme. Rasmus Klump har nemlig fået hovedrollen i sin egen julestue af en julekalender, og vi fik lov at se et par afsnit (og spise en farlig masse pandekager!)

Bean og de andre børn syntes efter lydene og ansigtsudtrykkene at bedømme, at de små julekalenderafsnit var vældigt hyggelige, og jeg synes ret godt om, at grundidéen lader til at være, at der skal laves noget kreativt hver gang, Rasmus Klump og hans veninde Malene toner frem på skærmen.

Lillesøster tog grundlæggende larm, ballade og hele arrangementet med ophøjet ro. Hun valgte at det var spisetid, og så lukkede hun omverdenen ude og fandt roen. Vi har bestemt heller ikke mærket noget til ekstra uro i aftes eller nat. Den var ikke gået med Bean, og havde lillesøster også haft Beans brug for ro, var vi naturligvis ikke taget afsted.

Kramme Klump

^^Photocredit: MinBio

I dag – hvor I måske alligevel er ude i byen i anledning af Kulturnatten – har I også mulighed for at møde Rasmus, Malene og se et par af afsnittene af julekalenderen, der fra december kan streames på MinBio.

Læs mere om arrangementet HER

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Kaninen der så gerne ville sove