Krammebamser og en smag af jul

Hvad skal I lave i efterårsferien?

Uge 42 er lige om hjørnet og for mange betyder det efterårsferie. Og selvom det i teorien er hyggeligt at tilbringe en uge i nattøj med at tulle rundt hjemme, så ved vi i praksis, at vi får ø-kuller. Både os voksne og Bean. Derfor har jeg kigget lidt rundt på de kulturtilbud, der er – og har lavet en kort, overskuelig liste med idéer til udflugter i næste uge.

Der skal jo også være tid til at lave absolut ingenting og lade dagsformen råde.

Bean lægger ud med at være feriebarn hos sin mormor og morfar over weekenden (så Jonas og jeg kan få lidt tid ‘alene’ med lillesøster. Og hun selv kan få 100% opmærksomhed et par dage), og vi satser på at kunne gå nogle gode ture med barnevognen og bare tale. Det er noget, jeg savner og som jeg elskede sidste barsel.

Derudover skal vi et smut forbi Louisiana og se Yayoi Kusamas prikkede univers. Jeg ved, at Bean vil elske det.

Vi har årskort til Tivoli og skal også indenom deres Halloween-have. Bean elsker, elsker, elsker forlystelserne og jeg tænker, at der nok også kan snige sig en varm kop kakao ind.

Hvis vejret arter sig skal vi også et smut forbi Østre Anlæg og deltage i Ole Worm-ekspeditionen. Det lyder SÅ sjovt, og jeg elsker måden børnene introduceres til videnskab og ‘museologi’ gennem leg. Du kan læse meget mere her – og det kan vist anbefales at tilmelde sig på forhånd.

Vi er også altid glade for at besøge Nationalmuseet eller nogle af de andre af byens udstillingsrum – men lad os nu se, hvad overskud, humør og ikke mindst lillesøster gider være med til.

Hvad skal I lave?

kusama-til-web

^^Billede lånt fra Louisiana

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krammebamser og en smag af jul