Girls' Night In

10 om mig // hvad vil I vide?

 1. Jeg er mag.art. i kunsthistorie og 31
 2. Jeg er kæreste med Jonas på 36 og mor til Bean fra 30. april 2012 og Lillesøster fra 17. juli 2015
 3. Jeg elsker, elsker, ELSKER skumfiduser i alle størrelser og former. Helst med chokoladeovertræk dog.
 4. Jeg har gennemført to maraton, og drømmer om at få tid og overskud til at gøre det igen.
 5. Jeg insisterer på, at alle vores ting ‘bor’ et sted i hjemmet. Og hader rod.
 6. Jeg når sjældent at få gjort rent en gang om ugen. Derfor har vi fået rengøringshjælp. Bedste beslutning overhovedet bortset fra at få børn sammen!
 7. Jeg gider kun drikke kaffe, hvis jeg ved, den er god. Og drikker en enkelt kop om dagen. Med skummet mælk og rørsukker.
 8. Jeg levede en overgang efter kernesunde principper og lavede et år ris al’amande på tofu-fløde juleaften, hvilket min familie stadig ikke har tilgivet mig for.
 9. Jeg ELSKER jul.
 10. Jeg gad godt, jeg var bedre til alting. (Læs: jeg forsøger at deale med tendens til perfektionisme og gøre mere plads til hverdagens kaos)

Hvis der er noget, I drømmer om at vide om mig eller at jeg tager op her på Østfronten, så skriv endelig! Jeg vil frygtelig gerne høre, hvad det er, der optager jer og hvis det passer ind, så er nye emner altid velkomne 🙂

familie

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

   

7 kommentarer

 • Sikke et skønt billede! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej Stine
  Jeg er selv på barsel (med 1. barn) og hygger mig med at følge med i din barselstilværelse 🙂 Jeg tænker om der er noget læsestof om babys første år, som du kan anbefale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Og PS: Er misundelig på rengøringshjælp – hvor har du fundet din?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mon du/I snart vil afsløre lillesøsters “rigtige” navn? Hvis I altså har besluttet Jer. Må vi i så fald høre hvilke navne der er/har været i spil? Er også nysgerrig efter at høre historien om hvordan i fandt ud af, at Bean skulle hedde Bean. Jeg synes det er et noget så fint og sødt navn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Hverken lillesøsters eller Beans rigtige navne kommer her på bloggen 🙂 Og jeg mangler stadig et godt blognavn til lillesøster. Bean blev kaldt sådan, mens hun lå i min mave, fordi hun lignede en lille bønne på første scanningsbillede, vi så 🙂

   … men lillesøster har et navn, og har haft det fra de allerførste minutter af hendes liv. Ligesom Beans rigtige navn er det hentet fra bedsteforældregenerationen i vores familier.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Hehe hvor skægt, den havde jeg slet ikke fanget Troede det var Beans rigtige navn!! nå men så vil jeg glæde mig til at læse hvad lillesøsters (blog)navn bliver

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls' Night In