• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Dagene, der forsvandt

Søstersolidaritet

I går var det en halv mødregruppe, der mødtes for anden gang. Sådan er det nok bare, når vi alle har masser af andre forpligtelser, og det er helt ok. Det var et par hyggelige timer, omend min kaffe nåede at blive til den kolde side af lunken, fordi lillesøster havde et lige dele imponerende og absurd uheld i bleen.

Eller. Ikke så meget ‘i bleen’ som ‘i hele bleen, ned ad lårene og hele vejen op ad ryggen’. Jeg kunne mærke, det ville blive farligt allerede mens lillesøster glad og tilfreds, omend ret koncentreret, var igang med processen – og jeg vidste, der var en body et eller andet sted i gemmerne under barnevognen, men den havde jeg slet ikke tid til at lede efter.

Værtinden fulgte mig ned for at vise puslepladsens placering, og da jeg fik knappet yderste lag strikdragt op, kiggede vi på hinanden og så gik den effektive flergangsmor-maskine igang. Mit blik blev nemlig mødt af en body, der var gået fra cremehvid til karrygul hele vejen fra blekant til nakke. Barnet blev derfor lagt på maven, hvor jeg forsøgte at få tøjet af med mindst muligt svineri mens min med-mor fandt badekar, håndklæde og en ny garderobe til lillesøster frem. Ikke så meget snak. Rengøringsmissionen kunne påbegyndes på et par minutter.

Needless to say: den økolækre uld/silke body bliver aldrig helt sig selv igen efter den omgang. Selv med umiddelbar opskylning og pletmiddel. Til gengæld blev der slået en stor, fed streg under søstersolidariteten. Ingen løftede øjenbryn over manglende ekstratøj, men i stedet kæmpe overskud på en helt, helt underspillet måde.

Det kan godt være, at kvinde af og til er kvinde værst – men min erfaring er, at kvinder er gode ved hinanden, når det gælder.

solidaritet

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagene, der forsvandt