• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Jeg troede ikke på jer. Undskyld.

Pigen med de gule gummistøvler

Over sommeren er Bean vokset ud af ALT sit fodtøj (på nær de sneakers i en størrelse større, der blev købt på udsalg) – så jeg skal have fundet sutsko til hjemmet og børnehaven, overgangssko (og om lidt også vinterstøvler) og hvad der ellers måtte være nødvendigt. Suk. Det er altså en større udskrivning, når man – som jeg – er opflasket med, at fodtøj skal være en ordentlig kvalitet og pasform.

Heldigvis – ikke mindst med tanke på vejret i den sidste uges tid – har vi styr på gummistøvlerne!

I sidste uge trillede lillesøster og jeg nemlig ind til byen for at kigge nærmere på svenske Kavat, som jeg gik glip af under modeugen. Det er lækkert fodtøj. Især synes jeg at gennemfarvet læder lyder godt hvis man har børn, der slider snuderne på sko og støvler. Så bliver sliddet ikke så tydeligt. Kavat er bæredygtigt fodtøj til børn, og selvom nogle styles er meget… ahem… fodformede, så er der også nogle skønne sko og støvler i et mere nutidigt look. (Også til kvinder og mænd, i øvrigt!) Det kan vi lide.

Jeg fik et par gummistøvler med hjem som Bean kommer til at teste over efterår og vinter. Hun var (heldigvis!) helt vild med den klare, glade farve og jeg synes altså også, der er noget ekstra fint over gult regntøj. Det er en humørbombe, når himlen er grå. Kavats gummistøvler er lavet af PVC-frit og genanvendeligt gummi og er støbt i et stykke, så der er ingen risiko for lækager mellem sål og skaft. Inden i er en blød og lun ‘sok’ i uldblanding, så fødderne kan holde sig varme. Altså – medmindre man hopper så højt i vandpytterne at man bliver våd ‘helt op på NÆSEN, mor’ som Bean gjorde, da vi legede i regnen i lørdags. Jeg synes nemlig også det er sjovt at hoppe i vandpytter, så vi udnyttede uvejret til at lege og fjolle – og sluttede med et lunt brusebad, tørt tøj og en kop te i sofaen.

Jeg glæder mig til at se, hvordan gummistøvlerne holder til børnehaveleg, men indtil videre er både Bean og jeg begejstrede. De sidder i øvrigt også rigtig fint på Beans fod – godt nok til at vi kunne løbe og hoppe uden at der skulle justeres på fodtøjet.

 photo DSC_0029_zps09ru4mvg.jpg
 photo DSC_0039_zpsorpiwyxu.jpg
 photo DSC_0030_zpsmabjgveh.jpg
Lad jer ikke narre af det mutte udtryk – vi storgrinede os gennem vandpytterne omkring hele bygningen!

Du kan finde gummistøvlerne – også i flere farver – HER

For en god ordens skyld: gummistøvlerne har vi modtaget til test uden krav om publicering. Al omtale og anmeldelse er mine egne holdninger.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Ida

  Oh yes, her har fødderne også lige taget et ryk, så ALT fodtøj skulle skiftes ud. Nøj det er mange penge! Læg dertil et fejlslagent udsalgskøb på forskud af flyverdragt i størrelse to år som er alt, alt, alt for stor, så vi er også er nødt til at købe en anden flyverdragt…
  Men gummistøvlerne lyder enormt lækre, lige som noget for os. Så vidt jeg kan se, begynder de ved størrelse 24, så det er ikke helt aktuelt endnu, men jeg vil helt sikkert huske på dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det er jo helt vildt dyrt. Av med flyverdragten! Gummistøvlerne er superlækre – jeg havde ikke set, at de først starter ved 24. Til gengæld har Kavat masser af andre sko i de helt små størrelser, der er mindst ligeså skønne. Læderkvaliteten virker rigtig god.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg troede ikke på jer. Undskyld.