• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Mødregruppe eller ej?

Sommerlykke

I dag har været helt igennem skøn. Ikke mindst på grund af det fantastiske vejr (åh, hvor jeg elsker sommer i København!), men i høj grad også fordi dagen har været fyldt med gode møder og dejlige mennesker.

Vi startede formiddagen med endnu en session med Heidi og jeg var helt høj bagefter og kan næsten ikke vente med at skulle opleve at føde igen (eller jo, det kan jeg godt. Jeg skal bare liiiige nå inden for terminsperioden, så vi får lov at blive herhjemme og vi skal liiiige have de allersidste ting købt og installeret, men ellers er vi klar) Du kan i øvrigt læse Heidis tanker om vores første møde i mandags HER og mine egne HER. Jeg har både billeder og en masse tanker om dagens besøg, som jeg lige skal have sorteret og skrevet ned – de skal nok komme ‘ud’ her også. Men det var så fedt at gennemgå nogle af Heidis teknikker, og vi fik lov at låne hendes rebozo-tørklæde, så Jonas kan afspænde min (trætte) lænd fra nu af og frem til fødslen, hvor han også kan agere ve-stimulerende rebozomassør.

Efter Heidi var taget hjem igen cyklede Jonas og jeg afsted mod en lækker, lækker frokost på Aamanns Etablissement for at fejre mit yndlings-sølvbrudepar. Det er inspirerende og imponerende at holde sammen i 25 år med ringe og omtrent 33 år indtil videre i det hele, og dejligt at mine forældre havde lyst til at fejre noget af dagen med os og min søster. Den helt store fest ligger om en måneds tid, så der er det baby, der bestemmer, om vi kan komme!

Vi lavede 5 personers fælles-hentning af Bean, der stolt viste børnehaven frem, og spiste øko-kagelækkerier og danske, saftige jordbær hjemme på matriklen inden turen gik mod legepladsen (sammen med resten af Østerbros børnefamilier) for at udnytte, at det endelig er blevet sommer.

Jonas og jeg er ramt af overskud igen efter et mildest talt travlt halvår – bare tre dage inde i vores respektive barsel og ferie er det mærkbart, hvor meget mere ro, der er på os begge. Det smitter (sjovt nok!) af på Bean, der er det kærligste, sødeste, mildeste, gladeste barn i øjeblikket.

Det er så dejligt, at det næsten er kvalmende, men det er mindst ligeså sandt som alt muligt andet – dage som i dag, er lige præcis der, hvor lykken (også) er.

(Og bedst af alt? Der er left over hindbærcheesecake til i aften, når Bean er puttet)

 photo DSC_0496_zpsgnswtewg.jpg
 photo DSC_0468_zpshg6gx9ud.jpg
 photo DSC_0471_zpsuuyntgfl.jpg
 photo DSC_0477_zpsxggahh7b.jpg

 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mødregruppe eller ej?