• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Barsel, akut træthed og spontan Girls Night Out

Til fest med børn (og børnevenlige fester)

Der var en gang, hvor fester var nogen, man tog til uden at skulle overveje babysittere eller medbringe nattøj, dyner, sutter og bamser eller hvem, der tager hjem når det er sengetid –  hvor man i stedet kunne bruge hele dagen op til på forberedelserne og endda have tid til en disco nap.

Nu er det noget med at have omkring 20 minutter til at få tøjet på, ordnet håret og makeuppen og samtidig også lige få barnet gjort klar. For derefter at tage til en fest, hvor man – hvis man er heldig – kan sidde ned i 5 minutter ad gangen med andre voksne inden man skal forholde sig til et eller andet barnerelateret.

Men. For et par uger siden oplevede vi for første gang at være til fest på en helt igennem afslappende måde – med Bean. En fest, hvor vi alle tre havde det rigtig hyggeligt. En decideret børnevenlig fest (nu var det jo også en barnedåb hos de her søde og toptjekkede mennesker), hvor der var tænkt i legehjørne og snacks og ikke mindst plads til at børnene kunne løbe omkring og lege både frit og sikkert.

Det var helt fantastisk at opleve Bean være så selvhjulpen og selvstændig og nyde selskabet med sin veninde og de andre børn. Et kram i ny og næ, løbende optankning af mad og drikke og et toiletbesøg – så kunne Jonas og jeg sidde sammen med andre voksne resten af tiden og faktisk nå at tale sammen.

… og nu starter vi så forfra lige om lidt med nogle år, hvor der i al fald er en forælder på konstant baby-vagt. Det går nok. Nu ved vi, at på et tidspunkt får man samtalerne igen og når et punkt, hvor fester med plads til børn faktisk er en fest. For alle.

 photo DSC_0477_zpskaamnctk.jpg
 photo DSC_0486_zpstw2cwlgn.jpg
^^Dagens mor. Kjolen fra Isabella Oliver har jeg vist før – den fås stadig i en champagnefarvet variant i strutshop.dk. Endda på udsalg. Kimonoen er fra ASOS. Michael Kors-tasken min 30-års gave fra Jonas, hjembragt fra New York. Jeg har set lignende i Illum. Stiletterne er en oldie, but goodie fra klædeskabet og vist efterhånden 7 år gamle. De er fra ETRO og absurd gode at have på. Selv med en stor mave er de behagelige – og uden en babybule kan de sagtens bruges til at danse i natten lang.
 photo DSC_0472_zpsmhmghh9r.jpg
 photo DSC_0488_zpsea598zuw.jpg
 photo DSC_0474_zpswqit9uqx.jpg
^^Værtsparret er et par madører, og det kom alle os gæster til gode. MUMS, der var mange lækkerier.
 photo DSC_0492_zpsym5u0cwh.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Søde, søde Stine! Jeg og vi var så glade for jeres skønne selskab. Tusind tak for dine fine ord om det hele. Selv nåede vi slet ikke at være der så meget for alle som vi ville, men sådan er værtsrollen vist bare (ahem… især når serveringspersonalet spares væk!). Og dejligt at vide og se, at legehjørnet faktisk fungerede efter hensigten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Jamen, det er os, der takker. Jeg så kun mennesker, der hyggede sig stille og roligt, hvor end jeg kiggede hen – det var sådan en hyggelig dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsel, akut træthed og spontan Girls Night Out