Threenagers og selvkørende børn

Månedens Strutmave

Inde på det dér arbejde (hvor jeg nu officielt har 4 arbejdsdage tilbage inden det hedder barsel!) er jeg Månedens Strutmave – så læs med på Struts blog, mestforgravide.dk, hvor jeg fortæller om at være gravid for anden gang, om hvordan vi fandt ud af det og hvad jeg synes er helt igennem uundværligt.

Her er et uddrag:

Både Jonas og jeg har i hele vores voksenliv været klar over, at vi gerne ville have børn, og der gik ikke længe fra vi mødte hinanden, før vi hver især blev enige om, at de dér børn – dem ville vi gerne have sammen. Dog ventede vi lige et par år med projektet, så vi dels fik mulighed for at lære hinanden rigtig godt at kende, at blive færdig med en uddannelse og gå fra et langdistanceforhold til at flytte sammen. Selvom vores datter langtfra var et såkaldt ‘nemt barn’, har vi ikke et sekund været i tvivl om, at vi gerne ville have en 2’er (og så må vi se, hvor mange flere, det bliver til)

Hvem fortalte du først, at du var gravid – og hvordan opdagede du det?
Denne gang vidste jeg det lige med det samme. Overraskende nok, faktisk. Jeg havde en kropslig fornemmelse af, at et lille frø var ved at gro, længe før der var nogen tegn eller symptomer, og hver aften i det sene efterår, mens jeg puttede vores datter, talte jeg indvendigt med baby om at holde godt fast og at blive stor og stærk. Jeg var derfor slet ikke overrasket, da testen (omsider!) var positiv i slutningen af november. Faktisk var jeg mere overrasket over de negative tests, jeg havde taget i ugerne forinden, hvor hormonniveauerne ikke var høje nok til at give udslag. Jonas var den første, der fik besked – og så ventede vi ellers til juleaften med at give vores nærmeste familie en ekstra gave, selvom de magiske 12 uger først blev nået i januar. Første gang var jeg meget usikker og nervøs for, om graviditeten ville ‘holde’ – denne gang har jeg taget ligamentsmerter (der kan minde om begyndende menstruationssmerter) med ophøjet ro. Det har været rart at kunne slappe af mentalt.

Du kan læse hele indlægget HER

 photo 80634b26-c4b3-41bd-aebc-e4732f7ebce8_zpsqlfwbkfz.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Hej 🙂
  Skulle du stå og mangle “turen-hjem-fra-hospitalet”-sættet til den kommende bebs, så prøv og kig her : http://www.facebook.com/kreadillen
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Hej – jeg satser på slet ikke at skulle på hospitalet 😉 Alt tegner til at mine planer og drømme om hjemmefødsel kommer til at blive udlevet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Threenagers og selvkørende børn