Plukkeveer, strikning og oxytocin

På det sidste…

… overvejer jeg, hvor skillelinjen går mellem at være ‘gravid’ og at være ‘højgravid’. Er det når man er nødt til at rulle over på siden for at være i stand til at komme op fra semihorisontale og horisontale positioner? I så fald er jeg højgravid fra NU af. På den anden side synes jeg jo stadig, der er længe til at baby er færdigbagt.

… har jeg erkendt at jeg ikke længere kan sove halvvejs på maven med det ene ben trukket op under mig, og har derfor investeret i en ammepude, som er min nye, bedste sovepartner og som er lige præcis stor nok til at støtte mellem knæene og under maven samtidig. Nu skal jeg bare lige have fundet ud af, hvilket betræk, jeg kunne tænke mig. Det virker måske trivielt, men fortæl det til mine graviditetshormoner og deres æstetiske sans. De vil tage det ilde op. Meget, meget ilde.

… er jeg åbenbart typen, der er nødt til seriøst at overveje at anskaffe mig ammeindlæg. Allerede. (For meget info? Tough luck)

… er der nu tre uger indtil jeg går på barsel. T R E

… har jeg gen-fundet en oldie, but goodie fra klædeskabet. Gede-ruskindsjakken fra Noir er knap 7 år gammel og ikke lavet til runde maver, men den passer perfekt. Fandt jeg ud af mens jeg ventede Bean, og det gælder stadig nu, hvor jeg ikke er i nærheden af at kunne lukke min læderjakke og det stadig er for koldt til at nøjes med en åbentstående blazer.

 photo DSC_0456_zps8nglmjij.jpg^^Vesterhavet som backdrop for både en stor mave og en skøn weekend. Mere om den en anden gang.

Psst! Husk lige, at jeg har sat gang i et laber konkurrence HER

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plukkeveer, strikning og oxytocin