Lykken er... #4

Last minute gaver til Fars Dag

Nåmen, hvis I er ligesom mig, så har I også svedt Fars Dag ud. Ikke at mærkedage som sådan er noget, vi går op i her på Østfronten (med undtagelse af fødselsdage. Dem er jeg ret vild med), men i år synes jeg nu alligevel, at jeg burde have fundet på et eller andet godt til Jonas.

Han har haft et lidt for tough 2015 indtil videre med (alt for meget) arbejde, andels-arbejde som formand i nogle benhårde forhandlinger med en meget lidt samarbejdsvillig bank og desuden en gravid kæreste, som han har taget rigtig meget hensyn til og derfor stået for langt det meste køkkenarbejde (opvask og aftørring af borde fraregnet;) ) og jeg kunne i den grad unde ham mere ro på fra nu af. Også selvom vi begge er klar over, at babyer ikke just er noget deltidsjob.

Og så ER han bare den absolut bedste far, jeg kunne ønske mig for Bean og for baby (og for alle fremtidige børn, der måtte komme. Mor, hvis du læser med – så JA. Fremtidige graviditet(er) er OGSÅ planlagte, overlagte og med vilje. No need to keep asking)

Derfor har jeg scramblet og fundet på en lille ting, der gerne skulle vise ham, hvor meget han betyder for mig og for Bean, der forleden proklamerede, at han var en prins og at hun gerne ville giftes med ham. Fars pige, much? Det har hun dog ikke fra fremmede. Jeg har også gennem min opvækst været en decideret fars pige – og jeg gruer allerede for de opgør, jeg engang som mor til en teenagepige skal igennem!

… og jeg har fundet et par andre fine, små og nemme idéer til Fars Dag (som vi i øvrigt har fejret herhjemme på Grundlovsdag siden 1935. Vidste I det?)

fars dag

Stort billede: Godt nok fra sidste år, men hos Idé Møbler kan du printe en gratis plakat i 3 størrelser.

Dymo-love: Hvis du har en gammeldags Dymo-maskine, et stykke hvidt karton eller pap og en lille ramme, så er den her idé ret fin, synes jeg. En masse ord og statements der karakteriserer DIN far (eller dine børns far)

En printer, et billedbehandlingsprogram (fx gratis Picmonkey) og du kan lave dit eget statement.

Igen: Et stykke gratis, print-selv grafik fra vintherr

T-shirten kan gøres til et DIY-projekt med en tekstiltusch – og jeg tænker, at ideen også kan overføres til babys body, barnets t-shirt eller måske fars underdrenge. (Ellers er jeg også ret vild med de matchende forælder-barn t-shirts som Louise viser HER – men så er der lige lidt forsendelsestid også. Jeg overvejer kraftigt om det ikke er noget, hele familien Østfronten skal investere i)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken er... #4