... hvornår er det ok at opdrage sit barn 'fysisk'?

Lyserød kagefest

– allerførst. Lad mig lige sige tak for alle jeres tanker og input på sidste indlæg. Det betyder rigtig meget, at jeg dels ved, at jeg ikke er alene og dels at I gider bruge tid og energi på at dele fra jeres liv på så fine, konstruktive måder.

Vi har brugt dagen på at fejre Beans 3-års fødselsdag, runde to, med lidt flere gæster. Bean har haft den dejligste dag med sine allerbedste – både på 2 og 4 ben, for hendes skønne skytsmor havde udover barnefader og (alt for lækker) babypige, også taget deres smukke Shibahund med. Den har fra begyndelsen tålmodigt fundet sig i Beans kys og kærtegn ligefra både den og hun var babyer og til nu. I dag var der masser af hænder til at nusse og ae, for alle voksne skulle også liiiige forbi den bløde pels.

Moster og onkel kom forbi – endda direkte fra lufthavnen på vej hjem fra ferie – og så var legen også garanteret, for Bean kan ALTID lokke min søster til at kravle rundt på gulvet i en pirat/prinsesse/kilde-leg.

Bean havde ønsket sig en lyserød kage, og det fik hun. I fire nuancer. Jeg var gået all in og havde kørt temaet hele vejen rundt om festen, og den 3-årige var behørigt benovet og tilfreds. Ikke mindst med den lyserøde ombre kage med riiiigeligt cream cheese frosting. (‘Mums, mor’ var dommen. Så bliver det ikke meget mere oprigtigt)

Udover den heftige kage (som jeg tager et aftenstykke af om lidt) havde jeg købt jordbærlakridser og hjerteformede skumfiduser i Tigeren sammen med papkrus og tallerkener. De små, søde mælkeflasker så jeg hos Guldlog (de kan købes her) og de fungerede perfekt til den Innocent smoothie, jeg faldt over i SuperBrugsen i går. Rødbede, pære og æble – både sundt og med en herlig, pink farve, der faldt i små piratprinsessers smag. Der var også lidt sundere sager på bordet (vi er jo på Østerbro ;)) – frugter i røde farver og et fad med lækre, koldhævede boller. Jeg har prøvet et par forskellige af Skærtoft Mølles og Irmas brødblandinger efterhånden, og Høstbollerne er absolut favoritterne herhjemme.

Både mand og barn sov før jeg var færdig med at synge godnatsang – efter en herlig, festlig, fin dag.

 photo DSC_0244_zpsgeikhvty.jpg
 photo DSC_0227_zpsssvd8kkw.jpg
 photo DSC_0232_zpsddkbcshe.jpg
 photo DSC_0231_zpsxfmmvz62.jpg
 photo DSC_0242_zpslaoad2pg.jpg
 photo DSC_0234_zpsnzsbwywi.jpg
 photo DSC_0245_zpszowd55pm.jpg
 photo DSC_0239_zpseolfgyyx.jpg
 photo DSC_0237_zpsdtagk5g1.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

... hvornår er det ok at opdrage sit barn 'fysisk'?