• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Dagens mor - preggo edition

#jegersmuk – nu med video

Jeg har lige set den video, der blev klippet sammen fra catwalken og hele arrangementet omkring det – og bortset fra, at jeg synes, jeg lyder vildt mærkelig (sådan er min stemme altså ikke i mit eget hoved!), så er det blevet SÅ fint. Ikke mindst Ditte – som er ‘inden i’ marilynscloset.dk – er fabelagtig. (Både her og sådan i livet generelt)

Som jeg også har skrevet om før, var det en stærk oplevelse at træde ned ad den røde catwalk, og jeg håber, noget af det også trænger igennem skærmen.

Læs eventuelt mere og støt op om kampagnen på jegersmuk.dk – hver gang, du uploader et billede eller en video på denne side eller på Instagram med #jegersmuk og fortæller, hvorfor DU er smuk (og det er du), så donerer Dove 10 DKK til Global Dignity og årets Girls Day. Og det er faktisk en rigtig god øvelse at skulle sætte ord på, hvad der gør netop dig smuk. Jeg tror, at langt de fleste af os har godt af at minde os selv om, at vi faktisk er nogle ret enestående væsner.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mor - preggo edition