En af de dér uger og noget om ventetøj (åbenbart!)

The happiest place on Earth

… har ikke just været her på Østfronten i dag. Jeg har været flad fra morgenstunden og satser stærkt på ikke at starte foråret med at være syg! Jonas tager afsted på 8 dages studietur med sine elever fra fredag og jeg magter ikke at skulle være både halvsløj og solomor med en nystartet børnehavepige.

I øvrigt lander studieturen igen i år midt i min fødselsdag. Det er trods alt ikke en rund en af slagsen i år, så fejring på dagen bliver med bare Bean og jeg. Vi tager revanche med en romantisk middag for 3 når manden i huset er hjemme igen. Bordet er booket.

Bean har ikke just været i strålende forårshumør i dag. Hun har været tvær og gnaven og træt. Vidste jeg ikke bedre, ville jeg skyde på PMS. Formiddagsturen til loppemarked ikke var den store succes, selvom det plejer at være en fest – med undtagelse af den My Little Pony-figur, hun fandt og fik lov at købe. Den er døbt ‘Pinky Pie’ og har været en del af legen hele resten af dagen og skulle også med ind og sove her til aften efter en laaaang dag. Derfor er ingen fine billeder fra dagen på mit kamera, så jeg har fundet et af mine yndlingsbilleder af Bean frem fra gemmerne i stedet.

Bean knap 5 måneder

^Miss Blue Eyes. Knap 5 måneder gammel bryllupsgæst og allerede en læsehest. Bøger er og har været en konstant faktor og glæde herhjemme. Pt. er bogstaverne og deres lyde en af de bedste lege og alle S-er i vores omgivelser bliver udpeget og kommenteret.

Jeg satser på at vågne frisk og klar på en ny uge i morgen, for selv uden at være halvsløj trækker det en tand eller to ud at være mor til en pige i selvstændighedsalderen, der samtidig er igang med at gøre børnehavelivet til en ny normal.

Det positive spin er, at vi alle tre sov 2,5 times middagslur…

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af de dér uger og noget om ventetøj (åbenbart!)