Mor-pral: børnehave edition

Pink Cake Party – moodboard, version 3.0

Om en god måned fylder Bean 3 år. Simpelthen. Jeg ved ikke helt, hvornår det skete. Jeg synes jo lige, hun havde rundet 2,5. Det er efterhånden længe siden, hun var baby og vel egentlig også decideret tumling, for bortset fra den brækkede arm, så er der ikke meget tumleri over hende. Hverken motorisk, sprogligt eller kognitivt. Det er virkelig kommet bag på os, hvor hurtigt hendes udvikling går i øjeblikket. Hun argumenterer for sin sag, forklarer og uddyber sine forklaringer. Reflekterer og overvejer. Børnehaven og det at lege med de ældre piger har sat raketfart på hende. Dagligt forundres jeg og vi, så det burde vel egentlig ikke være en overraskelse, at hun snart for alvor træder ind i barndommens rækker og ud af rollen som ‘lille’.

Forleden, på vej i børnehave, talte vi om fødselsdage og om, at det om ikke alt for længe er hendes tur. Jeg synes, at hun nu er gammel nok til at have nogen indflydelse på fejringen, så derfor spurgte jeg, hvad hun kunne tænke sig.

‘En lyserød kage’, lød svaret promte fra cykelstolen. ‘Med slik på!’ Nuvel. Det tror jeg godt, vi kan honorere. Derfor, inspireret af Beans ønsker (og Guld.logs fine collage) er her mit moodboard til Beans 3-års fødselsdag. Og ja. Jeg ved godt, det er overkill. Men jeg synes, det er hyggeligt.

pink cake party

(Og ja. Det er meget girly og tuttenuttet, men lad der venligst ikke være tvivl om, at hvis barnet havde ønsket sig en pirat- eller tigerfest, så var jeg i stedet gået all in på det! Kjolen er i øvrigt fra Marmar og med sommerens måske fineste print)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor-pral: børnehave edition