• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Weekend

Hjælp søges – en juicer er en juicer er en juicer?

Jeg lurer på at investere i en juicer. Stadig. Jeg har faktisk luret i et par måneder efterhånden. Jeg har stadig konstant lyst til frugt og grønt, og er kronisk dårlig til at huske at drikke nok væske i løbet af dagen. To fluer, I ved.

Men. For sådan et er der nødvendigvis. Ellers ville der på nuværende tidspunkt være flyttet en juicer ind på Østfronten, og I ville være blevet bombarderet med friskpresset juice-billeder på Instagram.

Jeg ANER simpelthen ikke, hvor jeg skal begynde og slutte min eftersøgning. Derfor søger jeg med lys og lygte gode råd og anbefalinger. Mine krav er relativt beskedne. Håber jeg.

1. Juiceren skal være let at betjene og kunne klare relativt groft tilskåret frugt og grønt.
2. Den skal ikke koste en halv månedsløn.
3. Den skal være relativt let at rengøre. Jeg er med på, at det altid er lidt noget bøvl at rense madmaskiner. Uanset hvordan man vender og drejer det. Det er ok. Men jeg gider ikke skulle skille alting ad og bruge halvanden time med en special-børste for at gøre en juicer klar til næste batch.

juicer

Umiddelbart læner jeg mest til slowjuicer-udgaven, der behandler råvarerne mest skånsomt, og jeg har hørt godt om Wilfas slowjuicer, men jeg er så absolut åben for forslag. Mor vil ha’ juice!

Så. Skyd. (Tak!)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

13 kommentarer

 • Line

  Har wilfa og har stortset brugt den hver dag siden jeg fik den! Den kan få saft ud af alt, selv mynte blade:) den er forholdsvis let at rengøre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Prøv at tjekke highonlife.dk – de har en shop med juicere, og har om nogen forstand på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Uhhh! Will do. Tak for tip.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rutsje

   Så lidt 🙂 Kan også anbefale hans bøger og facebookgruppen “Jeg er vild med friskpresset juice og smoothies”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg har den fra Wilfa og er meget glad for den! Jeg skyller bare delene og smider dem i opvaskeren – done deal, easy peasy 🙂 Jeg bruger den relativt tit, lader den f.eks. stå og arbejde mens jeg laver aftensmad. Jeg fik den til 900kr i sin tid – alle pengene værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • loso

  Jeg har også den fra wilfa. Er stor fan. Nem at smide i opvaskeren og det meste kan smides i den. Skulle jeg sige noget dårligt, så kan det godt være lidt irriterende, at den stopper til, hvis der har været meget frugt igennem. Så bliver man lige nødt til at tage sien ud og skylle den. Men jeg har hørt fra andre, at det ikke kan undgås uanset hvilken juicer du køber. Og med wilfaen er det i det mindste nemt at tage sien ud, skylle den og sætte den tilbage igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Dejligt med gode input – tak! Det lyder som om Wilfaen er en vinder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Vores wilfa gik i stykker efter sådan cirka 0,9 sekunder. Selvom man smider penge efter metaludgaven af juiceren er boret inde i stadig af plastik, og den har sådan en masse små “tænder” af plast, som knækkede af virkelig hurtigt (og det er en lidt skræmmende tanke at vide man måske har drukket små plasticstykker). Så lige nu bruger vi en gammel OBH juicer (ikke slow) mens vi sparer op til en stor Philips. Jeg er i hvert fald færdig med Wilfa’en 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Fik du egentlig nogensinde investeret i en juicer? Jeg overvejer sådan lige nu, men ved ikke helt, om jeg vil få den brugt nok og hvilken jeg eventuelt skulle vælge …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Haha – nej! Jeg kunne ikke bestemme mig, og så forsvandt den ekstreme craving… og så var der lige pludselig andre ting at bruge penge på, så jeg kan desværre ikke give et relevant indspark til en god juicer eller om man faktisk får den brugt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

   Ja, jeg tænker at det nok vil være samme sag hos os. Selvfølgeligt lækkert, hvis vi får den brugt, men også for dumt, hvis den bare kommer til at stå … Tak for svar uanset!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend