• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Om at såre sit barn uden at ville det

Mangler I (også) de allersidste julegaver – og hele tre vindere!

(SPONSORERET INDLÆG)

… og er I (også) typerne, der gerne netshopper? Så kan det godt betale sig at tjekke priserne (medmindre du – som jeg – har nogle favoritwebshops, hvor det ikke nødvendigvis er en sparet halvtreller, det handler om, men om alt det andet. Service, en personlig hilsen, lynhurtig fragt, lækkert udvalg og god stemning generelt. I ved. Alt det, som ikke nødvendigvis har med penge at gøre)

Pricerunner er fx et meget godt sted at starte jagten på de aller-, allersidste gaver. Jeg fik lov at sende lidt ønsker fra min liste afsted til dem, og så tjekkede de ellers, hvor jeg kunne få gaverne billigst. Jeg blev faktisk overrasket over, at flere af tingene havde en relativt stor prisforskel (regnet i procenter, i al fald). En samlet besparelse på knap 360 DKK skal jeg være den sidste til at kimse ad.

Skærmbillede 2014-12-21 kl. 9.34.06 PM

 

Søger I efter de billigste priser, inden I handler? Jeg gør personligt med større investeringer, men som regel ikke med mindre varer jvf. indledningen. Jeg vil langt hen ad vejen hellere støtte et sympatisk projekt og en mindre (web)shop end et multinationalt foretagende (der ikke betaler skat i Danmark og dermed ikke bidrager til fællesskabet sådan generelt).

Og nu til et hængeparti. Jeg skylder ikke mindre end 3 vindere!

ERGObaby-bæreselen blev Marias (eller; hendes lille drengs)

De lækre (lækre!) puder fra Auping skal hvile under hovederne på Stine, så hun forhåbentlig slipper for at sove i en “åndssvag stilling” for at undgå kvalme. TUSIND tak for at dele alle jeres fantastiske skavanker. Det er så rart at vide, at man ikke er den eneste med federe fødder – og nej, ingen skavanker er dejlige som sådan, men jeg har grinet højt af flere af jeres kommentarer.

De smukke, grafiske kort skal gå til Sofie, så hendes far, der skal holde jul alene, kan få Grinchen-kortet. Hvor er det dejligt, at vi stadig er nogen, der elsker håndholdte kort (selvom jeg må indrømme, at mine julebreve er opsat som et nyhedsbrev med billeder og tekst, der beskriver årets gang hos vores familie. Med en modtagerliste på over 30 har jeg ikke tid til at skrive personlige hilsner til alle. Desværre)

Jeg har endnu en konkurrence i ærmet. Men den venter til mellem jul og nytår. Vi har vist alle rigeligt at gøre de sidste par dage her op til jul, har vi ikke?

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at såre sit barn uden at ville det