Mine bedste juletraditioner

Jeg er forhåbentlig ikke den eneste…

… der får en klump i halsen, når jeg læser ‘Peters Jul’ eller synge nogle af julens smukke sange for Bean? Ja, jeg er den sentimentale type. Ja, det bliver en lang december på tude-fronten! Jeg synes bare det er så skidesmukt med den barnlige juleglæde.

… der har det mere end almindeligt stramt med overdreven brug af udråbs- og spørgsmålstegn i tekst? Sproget er rigt og varieret i sig selv – og budskaber kan drukne i den slags tegnsætnings-skrigeri. Desuden tror jeg aldrig, jeg sådan for alvor har oplevet, at det var nødvendigt med så megen sproglig råben.

… der kan spise mindst et kilo Popcorn Factory popcorn med karamel og havsalt om dagen? (Hvis ikke Bean spiser dem først, altså) Nuij, de er gode. Jeg tænker, at vi skal prøve varianterne med hindbær eller jordbær, næste gang vi er i Tivoli.

… der allerede nu har en indre konflikt mellem den tætsiddende kjole, jeg har lyst til at have på til jul kontra mængden af and og sovs, jeg har tænkt mig at indtage.

… der af og til ønskede, at ‘Vidunderlige Uger for tumlinge’ var en bog, der eksisterede. Så kunne det måske forklare, hvorfor vores pige er så bøvlet og pjevset og stædig og på tværs i øjeblikket. Og tilsyneladende har glemt at sige til, når hun skal på toilettet. (Godt man har vaskemaskine) Jeg er sikker på, at et eller andet foregår under kølerhjelmen inde i det lille hoved, men jeg har ingen anelse om, hvad det er.

… der elsker at gå i små finurlige butikker og juleshoppe, men som desværre må erkende, at det er vanskeligt at finde tiden. Igen i år.

Eller er jeg?

 photo DSC_0135_zpsa5ed6f14.jpg
 photo DSC_0117_zps23db3967.jpg
 photo DSC_0121_zps7ba03270.jpg
 photo DSC_0128_zps3783647c.jpg
 photo DSC_0123_zps5645b257.jpg
 photo DSC_0130_zps2706f326.jpg
Random pics fra søndagens tur i Tivoli. Jeg elsker den stemningsfulde have. Er der nogen, der er i tvivl om Beans følelser for Rasmus Klump og hans venner?

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bedste juletraditioner