Julestue på Østfronten

Jeg. En skyldner.

Åhr, for katten. Jeg er da WAY overdue med at få trukket en heldig vinder af et par billetter til De 3 Musketerer! Beklager. Der kom lige en julestue i vejen, og i går aftes, hvor jeg ville have gjort det, endte jeg med at falde i søvn mens jeg puttede Bean (jow, jow, det var vist en travl weekend for alle). Jonas kom ind og prikkede mig på skulderen lidt efter kl. 21, og jeg var så groggy at jeg ikke formåede at vågne rigtigt igen, og måtte kapitulere efter et afsnit Sons of Anarchy på Netflix og gå i seng igen før kl. 22.

Nåmen. Vinderen er nu fundet – Lene, jeg har sendt dig en mail. Jeg håber, du får en skøn oplevelse.

Tak til jer der deltog og smed inputs til kultur til mig. Dem er jeg glad for – og der var flere, jeg ikke kendte i forvejen. (Og tak til Gasværket for at smide billetter efter mig og dermed jer)

Jeg synes, jeg skylder på flere fronter i øjeblikket. Ikke mindst på hjemmefronten. Det er som om, at når mørket falder på (og ikke mindst de dage, hvor solen aldrig når at titte frem), så går jeg i ‘aften-mode’ og falder sammen i sofaen. Så jeg er endnu ikke gået igang med årets produktion af julebreve til familie og venner. Har ikke styr på julegaverne. Eller lavet en plan for og uddelegeret delene til menuen juleaften. Det vildeste er faktisk, at jeg på ingen måde stresser over det. (Mød mig igen i næste uge, så kan det være at piben har en anden lyd)

I stedet har jeg – tilsyneladende – i år en meget laissez faire tilgang til hele december og juleriet og det vil jeg tillade mig at nyde i fulde drag. Så længe det varer, siger min indre kontrol(stram)tante. Det hele er jo noget, jeg godt gider og som jeg faktisk godt kan lide. Jeg skal bare liiiiige have en lur også i vintermørket. Gerne med Bean puttet ind til mig mens hun læser højt af Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved. Som er en klassiker og et af de helt store hit herhjemme pt.

… og når det så er sagt, så har jeg nogle rigtig fine ting oppe i ærmet og på tegnebordet til jer. Bl.a. noget mere om børns leg, insiderviden og tips til de perfekte julevin (og noget både cool og smuk grafik), lidt mere om Lucia og at gøre noget for en fremmed i julen, en konkurrence, der holder dig forsynet med rent tøj det næste minimum halve år og endnu en konkurrence, der giver dig engleblide drømme (det gør det i al fald for mig). Noget om at holde jul i eget hjem for første gang. Og hvad der ellers måtte være på hjerte. Det hele ligger oppe i mit hoved. Jeg skylder bare at nedfælde det på skrift.

mor er træt

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julestue på Østfronten