• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Eksperternes bud på julens vin - og en konkurrence om julens smukkeste kort

En uventet fridag

Tirsdage plejer at være lange for mig. 8.30-17 lange. Ikke i dag. Bean skulle absolut ingen steder i morges, og eftersom Jonas allerede var taget afsted på arbejde, blev det mig, der meldte ‘barn syg’. Hvor er det skønt at have en arbejdsgiver og kollegaer, der absolut ikke rynker på næsen af den slags.

Så Bean og jeg brugte et par timer på at putte sammen i sofaen og læse bøger og nusse, inden en luftforandring var nødvendig for os begge. Jeg besluttede mig for at udnytte muligheden for at få købt et par julegaver og trillede Bugaboo og Bean mod Indre By. Hun bad om at ligge ned i den og ‘bare slappe af, moar’. Et stensikkert tegn på, at hun ikke er sig selv.

Efter 3 timers ren afslapning og en god, lang trilletur kvikkede hun noget op, så det var en anderledes frisk pige, jeg havde med på visit i Astas. Formålet var faktisk at købe en julegave til Bean, for et af de største legetøjs-hit de sidste måneder har været en dukkelift, som de har i dagplejen. Astas har de fineste af slagsen (synes jeg), og jeg er nødt til at rose Christina, der har butikken, for at formå at pakke gaven ind uden Bean opdagede det! Vi valgte den hurtigt, og så blev den lagt til side og pakket fint ind, mens hun gik på opdagelse i det lille, magiske univers og blev helt distraheret af en 6-pak Danone-yoghurt en miniature (som var nødt til at komme med hjem…)

Vi spiste en let, ‘barn syg’-venlig frokost på The Yoghurt Shop (som i øvrigt også fortjener roser for dels virkeligt god betjening og dels ikke at sætte Beans glas mælk på regningen), og stoppede forbi de dejlige kvinder hos Starklint PR på vejen hjem for at give en lille julesang. Gåturen hjem foregik også med et liggende barn – alt i alt var min tirsdag næsten som at være på barsel igen. Bare betydeligt lettere og med markant mindre gråd!

Beans fridag

^^En solid omgang skyr med lækker jordbær/rabarber-grød, granola, blåbær og granatæblekerner er GOD mad (og jeg kan VOVE at tage noget!) Til gengæld ville Bean meget gerne smage med på min rugbrødssandwich med avokado og tunsalat 😉

PS: Husk lige, at du kan vinde virkeligt smukke, grafiske julekort HER

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

 • Ida

  Det er det sjoveste billede, der ser virkelig ud til at være noget fis i hende Bean!
  Det lyder som en virkelig, virkelig dejlig dag. Gid alle sygedage med børn kunne være sådan! …og god bedring i øvrigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Hun er en ballademager – og jeg elsker de små glimt af spirende humoristisk sans 🙂 Ja, tænk hvis alle sygedage var så hyggelige! Håber at Penny er i bedring.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder til I har haft en hel ok dag til trods. Herhjemme er pigebarnet også sygt (på 6. dagen), og jeg lige nu ret træt af årstiden. Men heldigvis er der ikke så længe til jul og ferie 🙂

  Genialt billede af den lille dame. Et af dem, hvor personligheden skinner igennem. Skønt!

  God bedring med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   God bedring til jer!

   Ja, hun er en gavtyv er hun. Og en omgang luksus-yoghurt står hun aldrig tilbage for. Slaphed eller ej 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksperternes bud på julens vin - og en konkurrence om julens smukkeste kort