Mine bedste juletraditioner

VIND: to billetter til De 3 Musketerer

For et par uger siden tilbragte jeg fredag aften med en rigtig god veninde på Østre Gasværk for at opleve De 3 Musketerer. Det var en sjælden luksus for det første at være ude og for det andet at tilbringe 1-1 tid med hende. Hun er den eneste af mine veninder, jeg har kendt siden gymnasietiden, og vi er vokset fra at være rebelske 16-årige til at blive voksne sammen. Vi taler ikke sammen hele tiden – det har vi aldrig gjort. Men jeg ved, hun er der. Uanset hvad. Og jeg ved, at jeg kan stole på hende. Også til at sige det, der skal siges, selvom det ikke altid er rart. Det er en fantastisk gave, at vi har kunnet følges ad igennem de udfordringer og udviklinger, der er sket igennem de sidste knap 14 år. Kærestesorger, udlandsrejser, flytninger, studieliv og nye venner – vi har holdt fast hele vejen igennem.

Det var faktisk ikke det, jeg ville skrive om her… en anden gang. De Tre Musketerer er selvsagt ikke den slags stor kunst, som sætter tanker og dilemmaer på spidsen, men det er heller ikke meningen. Det er underholdning – god underholdning – og det er masser af 80’er rock og rul. Ikke mindst bandet er skidegode og ‘dronningen’ synger ret fantastisk. Østre Gasværk er et imponerende rum, og det kan bære meget – også scenografisk. Vi var begge fans af den enkle, men alligevel effektfulde scenografi. Kostumerne er en fest ude ‘more is more’ filosofien; både til herrer og damer.

Jeg har fået lov at udlodde 2 billetter til en af jer – til en valgfri forestillingen i resten af spilleperioden. Måske var det en julegaveidé til en, du holder af?

Læs meget mere om forestillingen HER

For at deltage skal du smide en kommentar til indlægget her og skrive hvad du anbefaler af teater, biograffilm, koncert eller udstilling – jeg trænger til inspiration! Jeg trækker en vinder på fredag d. 5.12.

de tre musketerer

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

19 kommentarer

 • Karina

  Hvis du kom til Århus her til jul så vil jeg siger tag en tur i den gammel by det er så flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm

  Jeg kan anbefale de udstillinger der er på Louisiana, de er helt fantastiske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Ravnholdt Frederiksen

  Jeg har været inde at se Skønheden og udyret – den var fantastisk og kan klart anbefales.
  Hvis du vil en tur i biografen så skal du tage ind og se Kvinden der forsvandt, virkelig spænende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  I Aarhus er Regnbuen og “røgrummet” på Aros virkelig godt. En helhedsoplevelse, der rører flere sanser – og det både for børn og voksne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine BB

  jeg har en kæreste som elsker musicals, og ville elske at glæde ham med 2 billetter til de 3 musketerer..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise fb

  Kommer alt for lidt ud, kan jeg fornemme… Men når jeg kommer ud, så elsker jeg DAC, Louisiana, Ordrupgaard (Finn Juhls hus) og Glyptoteket. Skal jeg ud af det københavnske så vil jeg anbefale Koldinghus (vild restaurering), Trapholt, Brandts i Odense og så måske den fynske landsby hvis vejret er godt. Alle steder hvor man kan have små krudtugler med hvis man vil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Jonassen

  Et kært familiemedlem, Per Hillo, har bl.a. et galleri i Waterfront i Hellerup, og derudover bruger han meget tid på at “turnere” landet rundt for at udstille sine malerier. Han har både malerier, tryk, plakater og andet godt, for enhver prisklasse. Hans hjem og atelier i Slagelse, er også fantastisk.
  Om man bryder sig om hans kunst eller ej, er jo en smagssag, men uanset hvad vil han kunne skabe en hyggelig stund hvor end du fanger ham. Han er et klogt menneske, men en helt speciel baggrund som også ligger til grunde for hans malerier. 🙂
  Derudover kan jeg varmt anbefale Olafur Eliassons “Riverbed” på Louisiana 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hop i biffen og se ‘Kvinden der forvandt’, den er super fed og udvikler sig i en retning, man slet ikke forestiller sig. Kanon underholdning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  har lige set Fury – den er virkelig god. Og jeg er ellers slet ikke til krigsfilm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Som Rie vil jeg også anbefale Skønheden og Udyret! Jeg syntes den var helt fantatisk, især hvis man som mig er fan af både musicals og Disney! 🙂 Og så krydser jeg fingre for at vinde billetter til endnu en dejlig forestilling jeg meget gerne vil se!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Olesen

  ..så vil jeg anbefale ‘Forvandlende fortællinger’. Det er en studiekammerat, der droppede ud af studiet for at forfølge sin drøm og startede så ‘Forvandlende fortællinger’. Sidste weekend blev det opført på det utroligt autentiske ‘Hofteatret’ – ellers er det små steder rundt omkring på Nørrebro. Kort fortalt går det ud på, at forskellige mennesker fortæller en historie fra deres liv, så det er ikke en “forestilling” på den måde – men meget inspirerende. Sidst var der en historie om at tage afstand fra Jehovas Vidner og derved miste al familie og venskab, en kvindes kamp for at ‘slippe sin indre klovn løs’, fortællinger om at vokse op som dansk/marokkansk osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis I kommer forbi London, kan jeg varmt anbefale musicalen “Book of Mormon”. Den er skrevet af folkene bag South Park og er vanvittigt sjov!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kan anbefale et smut til det nordsjællandske til Fuglebjeggaard og besøge Camilla Plums julemarked. Måske egentlig ikke en koncert, udstilling, biograffilm.. men en oplevelse bestemt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Mellem alle juletilbuddene – og de er jo mange – dukker operaen ‘Lulu’ op på nethinden. Lækkerier, siger jeg dig. Og så er jeg nødt til at nævne ‘Romeo og Julie’ (også Det Kongelige). Ja, det er en klassiker, men den her fortolkning?! Verdensklasse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøddeknækkeren i Tivoli er helt magisk – og så kan man jo gå en tur i den smukke have bagefter 🙂 Jeg ville forære disse billetter til min mor – hun ville elske at komme i teatret – så jeg XX fingre for hende.
  Tak,
  Ax

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke selv været inde og se Nøddeknækkeren i Tivoli, men kunne så godt tænke mig det, så det må være min anbefaling 😛
  Og hvis jeg er heldig at vinde disse to billetter, så skal jeg helt klart invitere min veninde med i teatret <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Romeo og Julie på Det Kongelige Teater 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Ville elske at tage min store søn med ind til musicalen :-). Det er ikke så mange ting, som en næsten-voksen søn synes det er fedt at lave med sin mor – men det her ville du :-)!
  Jeg vil foreslå dig at gå i biffen og se “Serena” :-).

  Gode førjulehilsner
  Åse L / aaselejboelle@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Lynggaard

  Ikke at den er ny, men jeg vil stadig anbefale at se broken cicle breakdown! Min yndlingsfilm of all time, og så kan man se den på filmstriben 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bedste juletraditioner