Still Face Experiment - og noget om forsøg med små børn

Runde fødselsdage og varme vinterfødder

Weekend, ikke? Det holder. Specielt efter en uge, der var længere end mit sidste maraton, hvor min krop gennemskuede, hvad jeg havde gang i og samtlige kilometer efter den 6. var en kamp på ren viljestyrke… I digress. (Og kommer også lige i tanke om, hvor meget jeg faktisk kan lide at løbe og hvor ringe jeg er til at komme i skoene og afsted)

Vi trængte alle 3 til tid sammen i denne weekend, og jeg vil vove den påstand, at Bean var tæt på lykkelig i dag. Lørdag formiddag var dedikeret mor-datter tid (mens Jonas sov fredagens fest ud ad kroppen) og vi bagte og pyntede fiiiine cupcakes til Beans skytsmor, kæreste og deres hund, der agerede Bean-sittere om eftermiddagen og aftenen til stor fornøjelse for alle parter, mens Jonas og jeg fejrede min mors 60-års fødselsdag sammen med hende, min far, søster og svoger med en lækker middag, god vin og Rolling Stones-teaterkoncert.

Mens Bean og Jonas sov middagslur smuttede jeg i øvrigt en tur mod Amager for at opleve bObles’ efterårs- og julenyheder. Trust me, de er mindst ligeså fede som resten af porteføljen og jeg fik lov at tage en flagermus med hjem, som allerede er et kæmpe hit hos min motorisk modige og seje lille pige. Mere om det en anden gang.

I dag – efter en hel nats søvn og en pige, der sov igennem i sin egen seng. Vi må have babysittere noget oftere. Det samme skete sidst min søster puttede Bean! – startede vi med en overdådig brunch på Salt og anden runde fejring af min mor. Denne gang med Bean, der havde glædet sig i flere uger til at gense mormor og morfar. Hun havde også øvet fødselsdagssang, husket flag og var (stort set) med på, at gaverne var mormors og ikke hendes.

 photo DSC_0120_zps4943b31e.jpg
 photo DSC_0122_zpsdf76d277.jpg
 photo DSC_0124_zps50ce0546.jpg
^^Beans kjole er fra spanske Motoreta, der laver det smukkeste, arkitektoniske børnetøj (og den er faktisk på udsalg HER), og ‘boucle’jakken er fra Zara (gammel model)

Hun var en bøf til at falde i seng i aften – en ‘bivirkning’ ved at have smidt bleen om dagen viste sig her til aften, hvor Bean kl. 2 minutter i nu-sover-jeg hviskede til mig, at hun havde tisset i bleen og skulle have en ny. Godt så. Så startede vi da bare putningen forfra.

Så. Det har været en dejlig weekend. Men jeg kunne ærligt talt godt bruge et par dage mere, hvor vi ikke havde nogen som helst planer. Så ville jeg sidde ligge i sofaen og stene Arrow på Netflix med Jonas eller tusse rundt i lejligheden og nyde at have lune fødder trods det evindelige københavner-lejligheds-problem med kolde gulve. Bean og jeg har nemlig fået lov at teste bløde, bløde rulams-futter fra MartinaMallorca – og ja, de bliver fremstillet på Mallorca, hvor stenhuse og ditto gulve også bliver kolde på denne tid af året – og holy moly. Mine fødder er det gladeste, de har været siden jeg flyttede hjemmefra. Skridsikre gummisåler og smørblødt foer holder altså og er en gedigen opgradering fra sidste års vinterløsning, der var tre uldsokker uden på hinanden. Hvis du også er en frossenpind, så tjek lige hjemmesiden og se, om ikke også dine fødder fortjener et varmt, blødt lamme-kram denne vinter. (Der er også huer og luffer i babystørrelse, der ser alt for lækre ud, men Bean er desværre for stor!)

 photo hjemmesko_zpsc1741a86.jpg
^^De her grå sataner ryger ikke af mine fødder før vi er godt igang med foråret! De er ustyrligt rare og dejligt varme (Til gengæld er jeg på udkig efter alternative bindebånd. Klan-tern er ikke det, jeg gør det mest i…)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

  • Lyder så hyggeligt med lidt mor-datter-tid 😀 Weekenden må sgu altid gerne vare liiidt længere. Og så er jeg altså vild med det sidste billede, sådan rigtig fint, sødt øjebliks-stilbillede

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Mor-datter tid kan være det absolut bedste i hele verden <3 Hun havde glædet sig så meget til at fejre mormor og kunne næsten ikke være i sin krop før hun havde sunget sang og flaget. Det er så dejligt at se Beans forhold til vores og hendes nærmeste udvikle sig i takt med at hun bliver ældre.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Still Face Experiment - og noget om forsøg med små børn